Πύρινος εφιάλτης και χάος στην Αττική: Κάηκαν σπίτια από Λαγονήσι μέχρι Ανάβυσσο - Δείτε πλάνα από την φωτιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Πύρινος εφιάλτης και χάος στην Αττική: Κάηκαν σπίτια από Λαγονήσι μέχρι Ανάβυσσο - Δείτε πλάνα από την φωτιά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος εφιάλτης και χάος στην Αττική από τα μέτωπα φωτιάς που ξέσπασαν την Δευτέρα (17-07-2023) στις περιοχές Κουβαράς, Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσος...

Λόγω και των ανέμων οι φλόγες πήραν διαστάσεις και υπήρξε εντολή εκκένωσης μέσω του 112, ενώ κάηκαν σπίτια και υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους όπως στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Παράλληλα δεν έλειψαν και οι καταγγελίες πολιτών, που έβλεπαν τα σπίτια τους να καίγονται, για τα εναέρια αεροσκάφη της Πυροσβεστικής τα οποία, όπως λένε, δεν επιχείρησαν άμεσα να κατασβήσουν τις πυρκαγιές και να προλάβουν την εξάπλωσή τους, όπως και γενικότερα για τον συντονισμό της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, την Δευτέρα (17-07-2023) σημειώθηκαν πάνω από 80 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, οι πιο σοβαρές ωστόσο ήταν σε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA