Ράχες Φθιώτιδας: Η στιγμή που 56χρονος βουτά στο λιμάνι για να σώσει 65χρονη και τον πήρε μαζί της στο βυθό - Το απίστευτο παρελθόν του άνδρα που πνίγηκε... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Ράχες Φθιώτιδας: Η στιγμή που 56χρονος βουτά στο λιμάνι για να σώσει 65χρονη και τον πήρε μαζί της στο βυθό - Το απίστευτο παρελθόν του άνδρα που πνίγηκε... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι των Ραχών στη Φθιώτιδα το πρωί της Παρασκευής (07-07-2023) όπου πνίγηκαν δύο άτομα...

Όλα έγιναν γύρω στις 10:30 όταν μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής που έκανε μπάνιο άρχισε να καλεί σε βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή.

Τότε, 56χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε προκειμένου να προσφέρει βοήθεια, όμως δεν τα κατάφερε και πνίγηκαν μαζί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, ο 56χρονος, με αργές κινήσεις, πλησίασε το σημείο που άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει, και αφού αφαίρεσε τα ρούχα του βούτηξε για να τη σώσει.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε, και οι δυο τους κατέληξαν στον πάτο του βυθού.

Οι απίστευτες ιστορίες πίσω από τα δύο θύματα...

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια ο 56χρονος άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα, που βυθιζόταν, είχε καταδικαστεί για το φόνο ενός κοριτσιού πριν από περίπου 33 χρόνια.

Ειδικότερα, την άνοιξη του 1990 ο 56χρονος άνδρας που πνίγηκε σε παραλιακό χωριό της Φθιώτιδας, προσπαθώντας να σώσει μία 65χρονη γυναίκα, είχε κατηγορηθεί για την απόπειρα βιασμού και τη δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ηλικίας 17 ετών. Η κοπέλα τα καλοκαίρια παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή, ενώ ο 56χρονος ήταν μόνιμος κάτοικος.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκιση του άνδρα, ο οποίος πριν λίγα χρόνια βγήκε από τη φυλακή κι επέστρεψε πάλι στο χωριό του.

Τραγικό όμως ήταν και το παρελθόν της άτυχης γυναίκας, που βίωνε το δικό της δράμα, καθώς πριν από περίπου δέκα χρόνια είχε χάσει την κόρη της σε δυστύχημα, ενώ πρόσφατα είχε γίνει γιαγιά.

Ο Αλέξης Κούγιας, που ήταν δικηγόρος του 56χρονου, μίλησε στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτος τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Σαν χθες ήταν αυτή η υπόθεση. Φαίνεται ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη που καθορίζει τα πάντα. Πριν 33χρόνια μία μητέρα με ένα πατέρα ήρθαν στον γραφείο και μου ζήτησαν να υπερασπιστώ το παιδί τους που είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Όταν τους ρώτησα τι υπόθεση ήταν, μου απάντησαν ότι αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό...

Είχε προσπαθήσει να βιάσει ένα κοριτσάκι 17 ετών που ήταν γόνος της πλέον επίλεκτης οικογένειας της περιοχής που το ερωτεύτηκε κι έγινε όλο αυτό το δράμα. Όταν τον γνώρισα ήταν ένα πολύ μικρό παιδί και ταλαιπωρήθηκε μέσα στην φυλακή. Το δικαστήριο του μετέτρεψε την ποινή του από ισόβια σε 17 χρόνια κάθειρξη...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA