Συντριβή καναντέρ στο Πλατανιστό Καρύστου: Κηδεύτηκε στο Κιλκίς ο ένας εκ των δύο πιλότων που βρήκαν φρικτό θάνατο - Παρών και οι Μητσοτάκης, Δενδιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συντριβή καναντέρ στο Πλατανιστό Καρύστου: Κηδεύτηκε στο Κιλκίς ο ένας εκ των δύο πιλότων που βρήκαν φρικτό θάνατο - Παρών και οι Μητσοτάκης, Δενδιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (27-07-2023) στον τόπο καταγωγής του, στο Κιλκίς, η κηδεία του 27χρονου Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, ενός εκ των δύο πιλότων - χειριστών του καναντέρ, το οποίο κατέπεσε σε χαράδρα και συνετρίβη την ώρα που έσβηνε φωτιά, σημειώθηκε στο Πλατανιστό Καρύστου το μεσημέρι της Τρίτης (25-07-2023) (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα προηγούμενα δημοσιεύματα για το συμβάν...)

Το φέρετρο του Περικλή Στεφανίδη ήταν καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και τα μέλη της οικογένειάς του, που έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας στα χέρια δυο φωτογραφίες του γιου τους όπου απεικονίζεται εν ώρα πτήσης και με την επίσημη ενδυμασία του Σώματος.

Παρόντες στην κηδεία του 27χρονου πιλότου ήταν επίσης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο Χαλκιδέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το παρών έδωσαν επίσης συνάδελφοι του 27χρονου από την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών της 112 στην Ελευσίνα, ο Διοικητής της 112 Πτέρυγας Μάχης, στελέχη των ενόπλων δυνάμενων, κ.α.

Η κηδεία του 34χρονου κυβερνήτη του καναντέρ Χρήστου Μουλά θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (28-07-2023) στην ιδιαίτερη πατρίδα του στον Αποκόρωνα Χανιών, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA