Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - Αρτάκη: Και επίσημα υποψήφιος με τον Σπύρου ο Νίκος Γεωργαλάς - «Άμεσα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδα, γιατί είναι ζήτημα Δημοκρατίας, Ισότητας και Αξιοκρατίας για όλους τους δημότες...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - Αρτάκη: Και επίσημα υποψήφιος με τον Σπύρου ο Νίκος Γεωργαλάς - «Άμεσα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδα, γιατί είναι ζήτημα Δημοκρατίας, Ισότητας και Αξιοκρατίας για όλους τους δημότες...»

Και επίσημα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Σπύρου με την δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» είναι ο Νίκος Γεωργαλάς, ο οποίος ανέφερε στο EviaZoom.gr:

«Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Ούτε ζω ούτε περιμένω να ζήσω από αυτήν… Όλοι το ξέρετε αυτό... Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για την όμορφη και αγαπημένη μου Νέα Αρτάκη και συνολικά για τον Δήμο Χαλκιδέων παρέμεινε αμείωτο και δυνατό. Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Σπύρου, δεν δίστασα ούτε στιγμή να πω το ΝΑΙ.

Γιατί γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου Χαλκιδέων, γιατί δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις, ούτε είναι αχυράνθρωπος συμφερόντων και γιατί έχει σχέδιο και όρεξη για δουλειά και όχι για "δουλειές". Και πάνω από όλα γιατί αγαπάει πραγματικά το Δήμο Χαλκιδέων. Και επιτέλους γιατί είναι ζήτημα Δημοκρατίας, Ισότητας και Αξιοκρατίας για όλους τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων.

Σύντομα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδα και όραμα για την αναγέννηση του Δήμου μας...».

Δείτε πως ανακοίνωσε η δημοτική κίνηση «ΑΜΕΣΑ» του Γιώργου Σπύρου την υποψηφιότητα του Νίκου Γεωργαλά:

«Είναι μέσα...

Ο Νικόλαος Γεωργαλάς γεννήθηκε και κατοικεί στην Ν. Αρτάκη. Είναι Βιοτέχνης θερμικής επεξεργασίας πτηνοτροφών - βιταμινών τύπου pellet, και συνεργάζεται αποκλειστικά με μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της πτηνοτροφίας.

Έχει αναλάβει πολλές θέσεις ευθύνης δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, ως Πρόεδρος Δ.Σ., Γενικός Γραμματέας, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων.

Έχει εκλεγεί πολλές φορές Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέας Αρτάκης.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες μελέτες ώστε να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα στην πόλη, τα οποία συνεχίζονται μέχρι τώρα.

Σήμερα, είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων & μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας, ΟΛΝΕ.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φινοπούλου και έχουν 4 παιδιά, τον δικηγόρο Δημήτρη, την οικονομολόγο Δόμνα, τη φιλόλογο Φωτεινή και τον οικονομολόγο Απόστολο.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γεώργιο Σπύρου, πήρε την απόφαση να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του για να συμμετάσχει στην αναμόρφωση του Δήμου μας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA