Δολοφονία Κατσουρή: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας επισκέφθηκε τους Κροάτες οπαδούς που κρατούνται στις Φυλακές Χαλκίδας - Μετά συναντήθηκε με τον Φλωρίδη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία Κατσουρή: Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας επισκέφθηκε τους Κροάτες οπαδούς που κρατούνται στις Φυλακές Χαλκίδας - Μετά συναντήθηκε με τον Φλωρίδη (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρουν και τα Κροατικά μέσα ενημέρωσης, την Δευτέρα (21-08-2023) ο Υπουργός Εξωτερικών της Κροατίας Γκρίλιτς Ράντμαν επισκέφθηκε 8 κρατούμενους στον Κορυδαλλό, ενώ ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας Ιβάν Μαλένιτσα (φωτο πάνω) πήγε στις Φυλακές της Χαλκίδας για να συναντήσει άλλους 7 για να δει από κοντά τις συνθήκες κράτησης τους...

Αργότερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας μετέβη στο γραφείο του Έλληνα Υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη.

Στις Ελληνικές φυλακές κρατούνται, αυτή τη στιγμή, συνολικά 102 Κροάτες που συνελήφθησαν στην επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η προσπάθεια να εντοπιστούν οι υπόλοιποι δεν έχει αποδώσει και το πιθανότερο είναι να έχουν διαφύγει στην πατρίδα τους, ενώ ενδεχομένως και κάποιοι να κρύβονται σε «φιλικά σπίτια» στην Ελλάδα.

Το ζητούμενο για τους Κροάτες είναι να απελευθερωθεί έστω ένα μέρος των 102 κρατουμένων, ακόμη και με τη μορφή απέλασης στην Κροατία και να επιστρέψουν στην Αθήνα για τη δίκη. Παράλληλα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για τις συνθήκες κράτησης των Κροατών στην Ελλάδα και συνεχίζουν να εκφράζουν φόβους για μη δίκαιη δίκη. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις δηλώσεις των Αξιωματούχων της Κροατίας υπάρχει αναφορά για «μη δίκαιες δίκες στην Ελλάδα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA