Έβρος: Ελεύθεροι χωρίς καμία δίωξη και οι 13 μετανάστες που τους είχαν κλειδώσει σε τρέιλερ - Κατέπεσε η κατηγορία για απόπειρα εμπρησμού σε βάρος τους που τους είχε ασκηθεί (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Έβρος: Ελεύθεροι χωρίς καμία δίωξη και οι 13 μετανάστες που τους είχαν κλειδώσει σε τρέιλερ - Κατέπεσε η κατηγορία για απόπειρα εμπρησμού σε βάρος τους που τους είχε ασκηθεί (ΦΩΤΟ)

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 9 μετανάστες και συγκεκριμένα οι 8 Σύροι και ο ένας Πακιστανός, που απολογούνταν για απόπειρα εμπρησμού στον Έβρο...

Ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης τους απάλλαξαν και τους 13 από τις κατηγορίες για απόπειρα εμπρησμού με κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών και δεν τους άσκησαν καμία δίωξη για κανένα αδίκημα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του και ο δικηγόρος των 13 μεταναστών Θανάσης Καμπαγιάννης:

«Ελεύθεροι χωρίς όρους και οι 9 πρόσφυγες (8 Σύριοι και 1 Πακιστανός) για την κατηγορία της "απόπειρας εμπρησμού" στον Έβρο, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης (μετά και τους 4 Πακιστανούς την Παρασκευή 25/8). Η κατηγορία περί "απόπειρας εμπρησμού" κατέπεσε πλήρως». 

Όσον αφορά τον 45χρονο από την Αλβανία και τους άλλους δύο Έλληνες που κλείδωσαν σε τρέιλερ τους 13 μετανάστες στον Έβρο παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και μέσα στην εβδομάδα το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει αν προφυλακιστούν ή όχι, μετά την διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως την περασμένη εβδομάδα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA