Η ανακοίνωση της UEFA: Αναβάλλεται και επίσημα ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια - Κανονικά τον Δεκαπενταύγουστο ο δεύτερος αγώνας στη Κροατία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Η ανακοίνωση της UEFA: Αναβάλλεται και επίσημα ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια - Κανονικά τον Δεκαπενταύγουστο ο δεύτερος αγώνας στη Κροατία

Αναβλήθηκε όπως έχει γράψει το EviaZoom.gr ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είχε προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ της Τρίτης (08-08-2023) μετά την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ και τα φοβερά επεισόδια με τους Κροάτες οπαδούς στη Νέα Φιλαδέλφεια που έφτασαν ανενόχλητοι στην Αθήνα ενώ απαγορευόταν από την UEFA...

Η UEFA με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (08-08-2023) διευκρινίζει ότι ο δεύτερος αγώνας στην Κροατία θα γίνει κανονικά τον Δεκαπενταύγουστο όπως είχε προγραμματιστεί και επισημαίνεται ότι η ημερομηνία του πρώτου αγώνα που ήταν να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Αυγούστου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της UEFA:

«Η UEFA εκφράζει τη λύπη της για τα φρικιαστικά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα και είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια μιας ζωής.

Εκφράζοντας τη βαθύτατη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του θύματος, στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τους οπαδούς της, θα θέλαμε να επαναλάβουμε ότι η βία δεν έχει θέση στο άθλημά μας και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της τρομερής πράξης θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο.

Μετά τη χθεσινή βία και σε συνεννόηση με τις τοπικές αρχές, η UEFA αποφάσισε ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να διεξαχθεί απόψε ο αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με το άρθρο 26.01 του Κανονισμού του UEFA Champions League 2023/24, ο αγώνας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί απόψε στο Στάδιο της Αγίας Σοφίας στην Αθήνα αναβάλλεται.

Ο αγώνας Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) εναντίον AEK (Ελλάδα) στο Ζάγκρεμπ θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 όπως έχει προγραμματιστεί.

Η UEFA βρίσκεται σε επαφή και με τους δύο συλλόγους για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τον προγραμματισμένο αγώνα μεταξύ της AEK (Ελλάδα) και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (CRO), δηλαδή είτε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023 είτε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023.

Η προηγουμένως κοινοποιηθείσα απόφαση περί απουσίας φιλοξενούμενων οπαδών και στους δύο αγώνες διατηρείται και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA