Νέα Φιλαδέλφεια: Το νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκανς και τo εγκληματικό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα Φιλαδέλφεια: Το νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση των χούλιγκανς και τo εγκληματικό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή ανέδειξε την εγκληματική αμέλεια της ΕΛ.ΑΣ, η οποία, αν και γνώρισε για την έλευση των Κροατών, δεν κινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας...

Οι εγκληματικές παραλήψεις, τα λάθη και η πολύωρη αδράνεια, συνθέτουν το επιχειρησιακό φιάσκο της αστυνομίας που επέτρεψε την εκδήλωση της δολοφονικής επιδρομής των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσουρή.

Εγκληματικά λάθη

Απανωτά εγκληματικά λάθη, ασυνεννοησία, αδράνεια, εγκληματικό φιάσκο. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος το πώς η Αστυνομία δεν κατάφερε να σταματήσει τους ακροδεξιούς χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έφθασαν ανενόχλητοι από την Κροατία στην Αθήνα, τα έκαναν γυαλιά καρφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια σπέρνοντας τον τρόμο και τον θάνατο.

Η ΕΛ.ΑΣ είχε λάβει ενημερώσεις για την έλευση των οπαδών της Ντιναμό τόσο από εγχώριες υπηρεσίες, όσο και από άλλες του εξωτερικού αλλά δεν έκανε τίποτα.

Βίντεο ντοκουμέντο

Τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, αποτυπώνονται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA.

Στο βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας στις 23.08 το βράδυ, φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων, φιλάθλων της ΑΕΚ, να τρέχει πανικόβλητο, προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν που χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους.

Στο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA, διακρίνονται άνδρες να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση και από πίσω τους ακολουθούν άλλοι, με κράνη στα κεφάλια και κοντάρια στα χέρια.

Πολλοί από τους χούλιγκαν, που κυνηγούν το πλήθος, κρατούν και πετούν φωτοβολίδες. Λίγα λεπτά μετά από αυτές τις εικόνες, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέφτει νεκρός.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA