Πυρκαγιές: Μύδροι της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης - Την παραίτηση και του Μητσοτάκη ζητά ο Βελόπουλος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Πυρκαγιές: Μύδροι της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης - Την παραίτηση και του Μητσοτάκη ζητά ο Βελόπουλος

Δριμεία η κριτική στην Κυβέρνηση για τις πυρκαγιές από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταθέτουν και επισήμως στον Πρόεδρο της Βουλής, αίτημα για προημερησία συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών κάτι που αποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Παράλληλα, το κόμμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, με ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr το απόγευμα της Πέμπτης (24-08-2023), ζητά να παραιτηθούν η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.

Η ανακοίνωση:

«Η άσκηση δίωξης σε αλλοδαπούς για εμπρησμό για τις πυρκαγιές στον Έβρο επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θράκη για ξενόφερτους εμπρηστές!

Η Ελληνική λύση δεν απαιτεί τη συγγνώμη από όσους με ύβρεις και λοιδορία αναφέρθηκαν σε αυτήν, αλλά καλεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας να σοβαρευτεί και να δώσει λύσεις έξω και πάνω από ιδεολογικές αγκυλώσεις για το καλό της χώρας και του έθνους. Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις στα ΜΜΕ που επιχείρησαν να διαψεύσουν το γεγονός. Γνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι άλλος και αντίθετος, σχεδόν πάντα, με την Ελληνική Λύση!

Την κλιματική αλλαγή, που επικαλείται συνεχώς ο πρωθυπουργός ως μια παγκόσμια απειλή, έχει καταφέρει ο ίδιος να την περιορίσει εντός Ελλάδος καταστρέφοντας την πατρίδα μας.

Δεν φταίει καμία ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή για τις φωτιές, αλλά ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός. Πρέπει να παραιτηθεί τώρα μαζί με την κυβέρνησή του πριν ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA