Θεατής η έκθετη ΕΛ.ΑΣ: Ανενόχλητοι διέσχισαν όλη την Εθνική Οδό της χώρας οι νεοναζί χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Θεατής η έκθετη ΕΛ.ΑΣ: Ανενόχλητοι διέσχισαν όλη την Εθνική Οδό της χώρας οι νεοναζί χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τα πλάνα από το κονβόι των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Εθνική Οδό με προορισμό τη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνουν πως έφτασαν ανενόχλητοι έως την Αθήνα - Η διαδρομή από το Ζάγκρεμπ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το google map είναι μία απόσταση 1.480 χιλιομέτρων και περνάει από τη Θεσσαλονίκη...

Οι Κροάτες χούλιγκανς διέσχισαν τρεις χώρες (Κροατία, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία), περνώντας σύνορα, έφτασαν στην Ελλάδα και αφού διέσχισαν όλη τη χώρα βρέθηκαν στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας με σκοπό να κάνουν τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό ενός 22χρονου νεαρού – οπαδού της ΑΕΚ- από μαχαιριές έξω από την ΟΠΑΠ Arena, με την πορεία των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που πέρασαν σχεδόν όλα τα Βαλκάνια χωρίς την παραμικρή ενόχληση να γεννά πολλά ερωτήματα για την στάση της αστυνομίας.

Δείτε τον χάρτη της διαδρομής:

ΒΙΝΤΕΟ:


Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία προσπερνά το γεγονός ότι οι οπαδοί της Ζάγκρεμπ διάσχισαν την χώρα ανενόχλητοι και προχωρά σε μια περιγραφή που απλώς ενισχύει τους προβληματισμούς για την στάση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ που απλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:

«Αναφορικά με περιστατικό συμπλοκής οπαδών της Α.Ε.Κ. και της Dinamo Zagreb, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου και τον τραυματισμό ακόμη οκτώ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Βραδινές ώρες χθες, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023, ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb, μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό. Στην ευρύτερη περιοχή ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί της Α.Ε.Κ.. Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που προέβησαν σε ρίψεις φωτοβολίδων, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αντικειμένων, πετρών, αλλά και χρήση αυτοσχέδιων ροπάλων.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της φιλοξενούμενης ομάδας και της αποχώρησής της από το γήπεδο, καθώς και των παραγόντων, συνοδεία αστυνομικών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες κατέστειλαν την συμπλοκή, ενώ γρήγορα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν συνολικά 98 άτομα, εμπλεκόμενα στα επεισόδια.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών και για οποιαδήποτε άλλη πτυχή της υπόθεσης συνεχίζεται εντατικά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νέα Φιλαδέλφεια - Νεκρός 22χρονος: «Ξηλώθηκαν» 7 Aξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μετά το επιχειρησιακό φιάσκο - Η ανακοίνωση του Οικονόμου (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA