WWE: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών ο παλαιστής «δαίμονας» Bray Wyatt - The Fiend (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

WWE: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 36 ετών ο παλαιστής «δαίμονας» Bray Wyatt - The Fiend (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θρήνος επικρατεί στο WWE μετά τον ξαφνικό θάνατο του παλαιστή Bray Wyatt ή αλλιώς The Fiend όπως είχε βαπτιστεί στο ρινγκ με την μάσκα του δαίμονα σε ηλικία μόλις 36 ετών...

Το κανονικό όνομα του παλαιστή ήταν Γουίνταμ Ροτούντα, ο οποίος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (25-08-2023).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Διευθυντής περιεχομένου του WWE Πολ Λεβέσκ, πιο γνωστός ως Triple H. Ο ίδιος τόνισε ότι η σκέψη όλων των ανθρώπων του WWE είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Μπρέι Γουάιατ.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Διευθυντής του WWE Πολ Λεβέσκ, πιο γνωστός ως Triple H ως πρώην παλαιστής. Ο ίδιος τόνισε ότι η σκέψη όλων των ανθρώπων του WWE είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Μπρέι Γουάιατ λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Μόλις έλαβα μια κλήση από το Hall of Famer του WWE, Mike Rotunda, ο οποίος μας ενημέρωσε για την τραγική είδηση ότι το ισόβιο μέλος της οικογένειάς μας στο WWE Windham Rotunda - γνωστός και ως Bray Wyatt - πέθανε απροσδόκητα νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 36χρονος παλαιστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ είχε περάσει κορωνοϊό και είχε θέμα με την καρδιά του, η οποία τελικά ήταν αυτή που τον πρόδωσε.

Ο Μπρέι Γουάιατ ήταν παλαιστής τρίτης γενιάς αφού τόσο ο πατέρας του όσο και ο παππούς του είχαν γράψει μεγάλη ιστορία στον χώρο της επαγγελματικής πάλης.

Ο σπουδαίος παλαιστής είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2009 στο πρωτάθλημα πάλης της Φλόριντα, ενώ είχα κατακτήσει μια σειρά από τίτλους εκτός από τους τρεις στο WWE, όπως επισημαίνει το tvline.com.

Ο Μπρέι Γουάιατ είχε τρία παιδιά από δύο συντρόφους, ενώ εν ζωή είναι οι γονείς του, ο αδερφός του (γνωστός στο WWE ως Μπο Ντάλας) και η αδερφή του.

ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την δράση του Bray Wyatt ή αλλιώς The Fiend στο WWE:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA