Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Την κοπάνησαν οι βουλευτές! Μόνος και έρημος στα έδρανα της Βουλής ο Στίγκας - Ανακοίνωσε αργότερα ότι διαγράφει 3 βουλευτές για εκβιασμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Την κοπάνησαν οι βουλευτές! Μόνος και έρημος στα έδρανα της Βουλής ο Στίγκας - Ανακοίνωσε αργότερα ότι διαγράφει 3 βουλευτές για εκβιασμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνος του και χωρίς κανέναν βουλευτή κοντά του εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη (31-08-2023) ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις πυρκαγιές...

Η εικόνα ήταν χαρακτηριστική και μαρτυρά το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στους «Σπαρτιάτες».

Ακολούθως ο Βασίλης Στίγκας με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανέφερε ότι διαγράφονται τρεις βουλευτές από τους Σπαρτιάτες επειδή λειτουργούν εκβιαστικά και ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα και λειτουργούν με όρους Greek Mafia, όπως ανέφερε και από το βήμα της Βουλής. Πρόκειται για τους βουλευτές Γιάννη Δημητροκάλλη, Χαράλαμπο Κατσιβαρδά και Γιάννη Κόντη.

Η επιστολή Στίγκα:

Συνομιλώντας αργότερα με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Βασίλης Στίγκας επεσήμανε ότι:

«Έγινε αφόρητη η κατάσταση. Δεν ήμουν ποτέ χειραγωγούμενος. Δεν έλεγα ψέματα όταν έλεγα ότι δεν είμαι αχυρανθρωπος. Είμαι οικογενειάρχης με αρχές και αξίες. Δεν είναι όλοι οι βουλευτές καθοδηγούμενοι, ενδεχομένως θα υπάρχουν και έντιμοι. Διέγραψα όσους πρωτοστάτησαν. Εκ του πονηρού το αίτημα για συνέδριο, θέλουν να βάλουν χέρι στην κρατική χρηματοδότηση. Με τον Κασιδιάρη δεν έχω σχέση. Συνειδητή η ανακοίνωση της Κυριακής. Με στήριξε και τον στήριξα, ήθελα να κλείσω λογαριασμούς»

Ερωτηθείς για το αν έχει τους βουλευτές για να διατηρήσει την ΚΟ, είπε:

«Και ναι και όχι. Υπάρχουν βουλευτές μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, είναι προβληματισμενοι, είναι ναι μεν αλλά. Ορισμένοι σκέφτονται κάποια πράγματα. Πιθανόν να δώσω συνέντευξη Τύπου αύριο, θα πω και ονόματα και όσα στοιχεία έχω».

Να διατυπώσει εγγράφως αν υφίσταται ή όχι η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών κάλεσε νωρίτερα τον επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας...

«Εκτιμώ από αυτά που είπατε ότι η σημερινή σας ομιλία είναι το κύκνειο άσμα της ύπαρξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος σας όπως υφίσταται σήμερα και μάλιστα με πολύ βαριές αιτιάσεις. Θα δω και τα πρακτικά αλλά θέλω να ξέρετε ότι λογικό είναι πως περιμένω και εγγράφως μια τέτοια διατύπωση αυτής της εξελίξεως ώστε να εκδοθεί και απαραίτητη ληξιαρχική πράξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τασούλας αμέσως μετά τις καταγγελίες που έκανε ο Βασίλης Στίγκας από το βήμα της Ολομέλειας, κατά των βουλευτών του κόμματος του, -οι οποίοι απουσίαζαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του-, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωθεσμικά κέντρα και λειτουργούν με όρους «Greek Mafia».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA