Δημοσκόπηση MEGA: Πρώτη η ΝΔ με 29,7% , δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,7% ... - Όλα τα στοιχεία της μεγάλης έρευνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δημοσκόπηση MEGA: Πρώτη η ΝΔ με 29,7% , δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 13,7% ... - Όλα τα στοιχεία της μεγάλης έρευνας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την αντιφατική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία αποτυπώνει η δημοσκόπηση της εταιρείας «Metron Analysis» που διενήργησε για το MEGA (η πρώτη μετά την εκλογή Κασσελάκη) και η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης (28-09-2023) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα και με τον σχολιασμό του Γιάννη Πρετεντέρη...

Ταυτόχρονα, η έρευνα, σύμφωνα με το Mega, δείχνει ότι μπήκαμε σε μια μεταβατική φάση στην ελληνική κοινωνία όπου συνδυάζεται η «απότομη προσγείωση» στην πραγματικότητα των μεγάλων καταστροφών, με τη μεγάλη ανησυχία για την ακρίβεια και μια συνολικότερη ανασφάλεια και έντονη ανησυχία των πολιτών για τους θεσμούς.

Η Δημοσκόπηση έγινε αμέσως μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

- Στην πρόθεση ψήφου (εάν δηλαδή οι εκλογές διεξάγονταν την προσεχή Κυριακή), η ΝΔ έχει ποσοστό 29,7% και προβάδισμα ακριβώς 16 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει 13,7%.

Τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως εξής στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ: 29,7%
ΣΥΡΙΖΑ: 13,7%
ΠΑΣΟΚ: 10,2%
ΚΚΕ: 7,7%
Σπαρτιάτες: 3,1%
Ελληνική Λύση: 6,1%
ΝΙΚΗ: 3,6%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,6% 

- Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ έχει ποσοστό 36,4% και προβάδισμα σχεδόν 20 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει 16,8%.

Τα ποσοστά των κομμάτων καταγράφονται ως εξής στην εκτίμηση ψήφου:

ΝΔ: 36,4%
ΣΥΡΙΖΑ: 16,8%
ΠΑΣΟΚ: 12,5%
ΚΚΕ: 9,5%
Σπαρτιάτες: 3,9%
Ελληνική λύση: 7,5%
ΝΙΚΗ: 4,4%
Πλεύση Ελευθερίας: 3,1%

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί όλα τα τα στοιχεία της Δημοσκόπησης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA