Δολοφονία 36χρονου - Λιμάνι Πειραιά: Νέα ντοκουμέντα σε ΒΙΝΤΕΟ και ΗΧΟ - Το τελευταίο 5 λεπτο πριν τον ρίξουν στη θάλασσα από το πλοίο και η συνομιλία του υπάρχου με τον καπετάνιο... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δολοφονία 36χρονου - Λιμάνι Πειραιά: Νέα ντοκουμέντα σε ΒΙΝΤΕΟ και ΗΧΟ - Το τελευταίο 5 λεπτο πριν τον ρίξουν στη θάλασσα από το πλοίο και η συνομιλία του υπάρχου με τον καπετάνιο...

Νέα ντοκουμέντα σε βίντεο και ήχο είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου 2023 κατά την αναχώρηση του πλοίου «Blue Horizon» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο 36χρονος έχοντας και εισιτήριο έτρεξε να μπει στο πλοίο λίγο πριν αναχωρήσει και τότε δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου, όπως φαίνεται και στα βίντεο - ντοκουμέντο (δείτε τα ΕΔΩ), τον απώθησαν με την βία, τον έσπρωξαν και τον έριξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει την ζωή του από πνιγμό, ενώ δεν έγινε καμία προσπάθεια για τη διάσωση του και το πλοίο έφυγε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα...

Συγκεκριμένα, σε βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει αποκλειστικά το newsbomb.gr, καταγράφονται τις κινήσεις του άτυχου Αντώνη λίγα λεπτά πριν την δολοφονία του από το πλήρωμα του πλοίου.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο, που ξεκινάει στις 21:07, φαίνεται η διαδικασία της φόρτωσης των οχημάτων και τα δραματικά γεγονότα 5 λεπτά πριν τη δολοφονία.

Όπως φαίνεται και τονίζεται στο ρεπορτάζ του newsbomb ο 36χρονος, ο οποίος είχε κανονικά το εισιτήριο του, επιλέγει να μην επιβιβαστεί ακόμα, καθώς η διαδικασία της φόρτωσης είναι σε εξέλιξη.

Ο 36χρονος Αντώνης σκέφτεται ότι έχει λίγο χρόνο ακόμα, πριν επιβιβαστεί και πραγματοποιήσει το τόσο γνώριμο ταξίδι για αυτόν, από την Αθήνα στην πατρίδα του την Κρήτη. Παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του στο λιμάνι, τα οχήματα να εισέρχονται στο «Blue Horizon», αλλάζει θέσεις στον ντόκο, μέχρι που πηγαίνει και κάθεται για λίγο στις δέστρες των πλοίων.

Από τη δέστρα του «Blue Horizon», όπου μετακινήθηκε, συνειδητοποιεί ότι το πλοίο είναι πια έτοιμο να αναχωρήσει και τρέχει να επιβιβαστεί μέχρι τον καταπέλτη του πλοίου, ο οποίος δεν έχει αρχίσει ακόμα να σηκώνεται.

Όμως τα μέλη του πληρωμάτος δεν τον αφήνουν να επιβιβαστεί. Η συνέχεια, γνωστή. Ο Αντώνης δολοφονείται, καταλήγει στη θάλασσα και πνίγεται.

Στο μπαλκόνι της πρύμνης του πλοίου, που ξεκίνησε πια το ταξίδι, φαίνεται να επικρατεί μια μικρή αναστάτωση, και κόσμος να σπεύδει να παρατηρήσει τι έχει συμβεί. Στην προβλήτα καταφθάνουν ακόμα τρεις άνθρωποι, οι οποίοι πρόσεξαν το τραγικό γεγονός. Ακριβώς δίπλα από τη δέστρα του πλοίου «Έλυρος», και μάρτυρας του φόνου, βρίσκεται κι ένας άνδρας με μηχανάκι και διακριτικά για τη νύχτα, πιθανότατα εργαζόμενος στο λιμάνι. Πιθανότατα επίσης, ο 36χρονος να αντάλλαξε λίγο νωρίτερα κάποια λόγια και μαζί του, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 36χρονος Αντώνης φαίνεται να έχει και μια σύντομη συνομιλία, με άγνωστο περιεχόμενο, με το ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου. Τον ακολουθεί μάλιστα μέχρι τη δέστρα του «Blue Horizon», από όπου το μέλος του πληρώματος έλυσε τον κάβο για να ξεκινήσει το ταξίδι.

Το συγκεκριμένο βίντεο - ντοκουμέντο που θα παρακολουθήσετε αποτελεί μέρος και της δικογραφίας, όπως αναφέρει το newsbomb.gr που το δημοσίευσε αποκλειστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Η συνομιλία του υπάρχου με τον καπετάνιο για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη σε ηχητικό ντοκουμέντο του newsit.gr...

Ήταν λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Το «Blue Horizon», μόλις έχει βγει από το λιμάνι και ο καπετάνιος, καλεί στον ασύρματο τον ύπαρχο για να του εξηγήσει τι έχει συμβεί.

Το νούμερο 2 στην ιεραρχία του πλοίου, μιλάει, προσπαθεί να δικαιολογηθεί, να κάνει το άσπρο – μαύρο, πουθενά δεν λέει ότι έσπρωξε τον 36χρονο στον θάνατο και με κυνικό τρόπο, περιγράφει τη σκηνή της δολοφονίας.

«Του λέω, βγες έξω, βγες έξω δεν έχεις εισιτήριο, πάει να βγει έξω βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και έπεσε στη θάλασσα», λέει με αδιανόητη ψυχρότητα. Και συμπληρώνει: «Είναι ανάποδα, μπρούμυτα, επιπλέει. Ναι, ναι. Πρέπει να έχει σκοτωθεί».

Ακούστε τη ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύει αποκλειστικά το newsit.gr, το οποίο βρίσκεται επίσης στη δικογραφία, όπως τονίζει η ηλεκτρονική εφημερίδα του Νίκου Ευαγγελάτου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA