Δολοφονία 36χρονου - Λιμάνι Πειραιά: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης - Ο καπετάνιος ζητούσε από τους ναύτες του πλοίου να κρυφτούν μόλις τον έριξαν στη θάλασσα και του απαντούσαν: «Εντάξει κάπταιν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Δολοφονία 36χρονου - Λιμάνι Πειραιά: Το ηχητικό ντοκουμέντο της συγκάλυψης - Ο καπετάνιος ζητούσε από τους ναύτες του πλοίου να κρυφτούν μόλις τον έριξαν στη θάλασσα και του απαντούσαν: «Εντάξει κάπταιν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αν δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες να τραβήξουν τα σχετικά βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα δεν θα είχε μαθευτεί ποτέ το αποτρόπαιο συμβάν και η υπόθεση θα είχε κουκουλωθεί, όπως συμβαίνει σε πάμπολλες υποθέσεις σε αυτή τη διεφθαρμένη χώρα...

Όπως αποκαλύφθηκε από τα ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψαν οι αυτόπτες μάρτυρες, κατά την αναχώρηση του πλοίου «Blue Horizon» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο Κρήτης, ο 36χρονος επιβάτης Αντώνης Καρυώτης έχοντας και εισιτήριο έτρεξε να μπει στο πλοίο λίγο πριν αναχωρήσει και τότε δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου, όπως φαίνεται και στα βίντεο - ντοκουμέντο (δείτε τα ΕΔΩ στην προηγούμενη ανάρτηση για την υπόθεση), τον απώθησαν με την βία, τον έσπρωξαν και τον έριξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα ο 36χρονος να χάσει την ζωή του από πνιγμό, ενώ δεν έγινε καμία προσπάθεια για τη διάσωση του 36χρονου και το πλοίο έφυγε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Το εξοργιστικό ηχητικό ντοκουμέντο με την συνομιλία του καπετάνιου του «Blue Horizon» με το πλήρωμα - τους ναύτες του πλοίου μετά τη δολοφονία του 36χρονου...

Συνομιλία ντοκουμέντο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εκπομπή LIVE NEWS του Νίκου Ευαγγελάτου, από την προσέγγιση του πλοίου «Blue Horizon» στο Λιμάνι του Ηρακλείου από το Λιμάνι του Πειραιά, με τον Καπετάνιο - Πλοίαρχο του πλοίου να ζητάει από το πλήρωμα - τους ναύτες του πλοίου, που είχαν ρίξει νωρίτερα στη θάλασσα τον 36χρονο, να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου.

Μάλιστα, ο Καπετάνιος - Πλοίαρχος, από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται, αναφέρει πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα.

Ο διάλογος: 

– (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού). 

– Ακούει. 

– Πες στα παιδιά μου είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

– Εντάξει κάπταιν, θα το ξαναπώ. 

– Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα. 

– Εντάξει κάπταιν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα. 

– Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα. 

– Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι, καθίστε πίσω, μπας και φύγουνε. 

– Εντάξει κύριε πλοίαρχε.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA