Εγκλωβισμένος κάτοικος στη Καρδίτσα: «Υπάρχουν πνιγμένοι και πτώματα στο δρόμο, είμαστε 50 άτομα εγκλωβισμένα στο σπίτι μου και δεν έχει έρθει κανείς...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εγκλωβισμένος κάτοικος στη Καρδίτσα: «Υπάρχουν πνιγμένοι και πτώματα στο δρόμο, είμαστε 50 άτομα εγκλωβισμένα στο σπίτι μου και δεν έχει έρθει κανείς...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές είναι οι καταστάσεις που ζουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή στη χώρα από την κακοκαιρία Daniel / Ντάνιελ, η οποία έχει αποχωρήσει από την Παρασκευή (08-09-2023) και επικρατεί ηλιοφάνεια σχεδόν σε όλη τη χώρα...

«Υπάρχουν πτώματα στο δρόμο....», είπε ο κάτοικος της Μαραθέας Καρδίτσας, Πολύβιος Πολύζος, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του μαζί με άλλα 50 άτομα, μιλώντας το απόγευμα της Παρασκευής (08-09-2023) στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει από τα νερά, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στον δρόμο», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«50 άτομα είμαστε στο σπίτι μου, δεν έχει έρθει κανείς να μας φέρει νερό. Έχουμε καλέσει πυροσβέστες από χθες το βράδυ και ήρθαν σήμερα το πρωί και πήραν μια έγκυο γυναίκα και μια γυναίκες με βρέφος...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA