Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Γιώργου Σπύρου στη Χαλκίδα: Κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους πληγέντες από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων - Δεν θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων λόγω των απρόβλεπτων διαστάσεων στον Θεσσαλικό κάμπο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Γιώργου Σπύρου στη Χαλκίδα: Κάλεσμα για συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για τους πληγέντες από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων - Δεν θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων λόγω των απρόβλεπτων διαστάσεων στον Θεσσαλικό κάμπο (ΦΩΤΟ)

Η απόφαση του Γιώργου Σπύρου λόγω των τραγικών εξελίξεων στον Θεσσαλικό κάμπο με τις φονικές πλημμύρες που παίρνουν απρόβλεπτες διαστάσεις...

Με ομιλία, αλλά χωρίς την προγραμματισμένη πανηγυρική παρουσίαση όλων των υποψήφιων συμβούλων θα πραγματοποιηθούν τελικά στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (12-09-2023) στη Χαλκίδα (οδός Ερμού1, στον πεζόδρομο) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», Γιώργου Σπύρου.

Αντίθετα ο Γιώργος Σπύρου, δείχνοντας ξανά την ευαισθητοποίηση του και το ανθρώπινο πρόσωπο του, καλεί τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού «ΑΜΕΣΑ– Νέο Ξεκίνημα» να προσέλθουν στα εγκαίνια, φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού για να αποσταλούν στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr:

«Η κατάσταση στον Θεσσαλικό κάμπο και η ανθρωπιστική καταστροφή που προκλήθηκε από τα πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις, γεγονός που επιβάλλει και την τροποποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος.

Εστιάζουμε τις δυνάμεις μας στην αρωγή των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς ενεργά.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, θα γίνει ο προγραμματισμένος αγιασμός του εκλογικού κέντρου της Χαλκίδας και ομιλία του επικεφαλής Γιώργου Σπύρου.

Δεν θα γίνει η προγραμματισμένη πανηγυρική ανακοίνωση και χαιρετισμός εκ μέρους των υποψήφιων Δημοτικών και Κοινοτικών μας Συμβούλων.

Καλούμε τους υποψήφιους και τους φίλους του συνδυασμού "ΑΜΕΣΑ– Νέο Ξεκίνημα" να προσέλθουν στην εκδήλωσή μας, φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα μακράς διαρκείας, αλλά κυρίως είδη ρουχισμού, για να αποσταλούν στις περιοχές που έχουν πληγεί».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA