Εκλογές για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Δημοσκόπηση: Πρώτος με διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης - Προηγείται με 8 μονάδες της δεύτερης Έφης Αχτσιόγλου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εκλογές για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Δημοσκόπηση: Πρώτος με διαφορά ο Στέφανος Κασσελάκης - Προηγείται με 8 μονάδες της δεύτερης Έφης Αχτσιόγλου (ΦΩΤΟ)

Σε δημοσκόπηση της εταιρείας «Real Polls» για το militaire.gr, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη (12-09-2023), σχετικά με τις εκλογές για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (17-09-2023), ο Στέφανος Κασσελάκης φτάνει το 42,2% και έρχεται πρώτος με διαφορά 8 μονάδων από την δεύτερη Έφη Αχτσιόγλου που παίρνει 34,1% ...

Ακολουθούν στη τρίτη θέση ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 9,4% και στην τέταρτη θέση ο Νίκος Παππάς με 9,2% αντίστοιχα. Τελευταίος έρχεται ο Στέφανος Τζουμάκας με το σχεδόν μηδενικό ποσοστό 0,9%. Τέλος το 4,2% απάντησε: "Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ".

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 - 8 Σεπτεμβρίου 2023, με δείγμα 1.672 πολιτών.

Η έρευνα ήταν τηλεφωνική (μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα με τυχαία δειγματοληψία και χρήση κωδικών μιας χρήσης) με χρήση δομημένου ερωτηματολογίου.

ΕΙΚΟΝΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA