Φονικές πλημμύρες: Εκτάκτως στον «αέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης πριν από την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» και το ρεπορτάζ της Αναστασοπούλου από την «βυθισμένη» Λάρισα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φονικές πλημμύρες: Εκτάκτως στον «αέρα» ο Γιώργος Παπαδάκης πριν από την πρεμιέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» και το ρεπορτάζ της Αναστασοπούλου από την «βυθισμένη» Λάρισα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε ...Κυριακάτικα... για τον Γιώργο Παπαδάκη και μάλιστα μία μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», την οποία παρουσιάζει ο ίδιος εδώ και 33 συνεχόμενα χρόνια...

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με τις φονικές καταστροφικές πλημμύρες σε Θεσσαλία και Μαγνησία το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 τροποποιήθηκε την Κυριακή (10-09-2023) και νωρίς το πρωί βγήκε στον «αέρα» η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με παρουσιαστές τον Νικόλα Βαφειάδη και την Μαρία Σαράφογλου.

Στο πάνελ της εκπομπής ωστόσο προστέθηκε στη συνέχεια και ο Γιώργος Παπαδάκης με τους δύο παρουσιαστές να τον υποδέχονται λέγοντας:

«Να καλωσορίσουμε τον Γιώργο Παπαδάκη που κάνει πρεμιέρα αύριο. Καλημέρα Ελλάδα, λοιπόν, σε μία δύσκολη συγκυρία...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Πάρα πολύ δύσκολη συνθήκη με όλα αυτά που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες. Όχι τόσο εμείς, βλέποντας τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά οι τόσοι άνθρωποι εκεί. Είναι μία ευκαιρία για να δούμε τι δεν πήγε καλά...»

Παράλληλα, στην εκπομπή έδωσε ζωντανά το ρεπορτάζ από τη Λάρισα και η συμπαρουσιάστριά του Γιώργου Παπαδάκη, Μαρία Αναστασοπούλου με μαρτυρίες πληγέντων μεταδίδοντας εικόνες αποκάλυψης από τις πλημμυρισμένες περιοχές.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης όπως και το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από την Λάρισα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA