Φωτιές Βουλή: Έντονη λογομαχία και χαρακτηρισμοί Βελόπουλου με Μητσοτάκη και Τασούλα & επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ - «Είναι ψεκασμένος και ψεύτης...» - «Μόνο σαχλαμάρες λες...» - «Έχετε εξευτελιστική συμπεριφορά...» - «Δεν θέλω νταβατζήδες...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φωτιές Βουλή: Έντονη λογομαχία και χαρακτηρισμοί Βελόπουλου με Μητσοτάκη και Τασούλα & επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ - «Είναι ψεκασμένος και ψεύτης...» - «Μόνο σαχλαμάρες λες...» - «Έχετε εξευτελιστική συμπεριφορά...» - «Δεν θέλω νταβατζήδες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση σημειώθηκε και με τον Κυριάκο Βελόπουλο, κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή την Πέμπτη (31-08-2023) για τις καταστροφικές πυρκαγιές, όταν ανέβηκε στο βήμα και πήρε τον λόγο...

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε:

«Ο ψεκασμένος πρωθυπουργός της χώρας. Λουσμένος από πάνω μέχρι κάτω με ψέματα. Λέει ψέματα. Θα απαντάμε με τον ίδιο τρόπο όταν μας προσβάλλουν, θα προσβάλλουμε και εμείς. Τέρμα η πλάκα με την Ελληνική Λύση. Κάνω ό,τι θέλω...» 

Σε εκείνο το σημείο, ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας τον διέκοψε λέγοντας του: 

«Πρέπει να καταλάβετε εσείς που παριστάνετε τον γνώστη της γλώσσας και της ιστορίας, ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σας, εξευτελιστική για πολιτικό αρχηγό και μην πάτε τώρα να γλιτώσετε με εξυπνάδες. Μόλις παραδεχτήκατε ότι παραβιάσατε τον κανονισμό, προσβάλλοντας τον πρωθυπουργό, που απαγορεύεται από τον κανονισμό της Βουλής. Άλλαξε η σειρά των κομμάτων, πλέον είστε το πέμπτο κόμμα, μετά τη διαγραφή βουλευτών από τους Σπαρτιάτες. Αυτό αυξάνει τις ευθύνες σας. Σήμερα, μας απογοητεύσατε σφόδρα...»

«Δικαίωμά μου να λέω ό,τι θέλω. Δεν θέλω νταβατζήδες ούτε προστάτες.... », απάντησε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Βελόπουλο είπε:

«Υπάρχουν κόμματα που διακινούν απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας χωρίς να παίρνω καμία απάντηση. Επιτρέπονται μέσα στα δάση ανεμογεννήτριες υπό προϋποθέσεις. Είναι ντροπή κύριε Βελοπούλε να προσέχετε λεξιλόγιο σας, να προσέχετε λίγο, είστε κι εσείς και τα άλλα κομματίδια διακινητές φέικ news, λέτε όποια σαχλαμάρα και όταν σας απαντάμε εκνευρίζεστε κιόλας, ε νισάφι πια! Δεν θα είστε στο απυρόβλητο άλλο. Μας είπατε το εξής αμίμητο. Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα όταν ρίξαμε επιβραδυντικό. Ποιος σας λέει αυτές τις σαχλαμάρες;...»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA