Κλήρωση Europa & Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους ομίλους | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Κλήρωση Europa & Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους ομίλους

Τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στους ομίλους του Europa League έμαθαν την Παρασκευή (01-09-2023) οι τρεις ελληνικές ομάδες, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός που συμμετέχουν στη διοργάνωση, όπως και ο ΠΑΟΚ στο Conference League...

- Ο Ολυμπιακός με τον μεγαλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδας που μετέχουν στη διοργάνωση, ο οποίος βρισκόταν στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει τις: Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

- Η ΑΕΚ με τον δεύτερο καλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, η οποία βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει: Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον.

- Ο Παναθηναϊκός με τον τρίτο καλύτερο συντελεστή (ranking) στην UEFA από τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στη διοργάνωση, ο οποίος βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, θα αντιμετωπίσει: Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Οι αγώνες της φάσης των ομίλων αρχίζουν στις 21 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 14 Δεκεμβρίου. Ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16», ενώ οι οκτώ δεύτεροι θα δώσουν αγώνες πλέι-οφ με τις ομάδες που θα τερματίσουν τρίτες στους ομίλους του Champions League. Οι τρίτοι των ομίλων του Europa League συνεχίζουν στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση αυτή είναι η τελευταία, αφού από τη νέα σεζόν θα εφαρμόζεται το σύστημα του ενός ομίλου 36 ομάδων και στις τρεις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions League, Europa League & Conference League).

Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στους ομίλους...

Την Παρασκευή (01-09-2023) έγινε και η κλήρωση της UEFA για το Conference League, με τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη διοργάνωση, τον ΠΑΟΚ, να μαθαίνει τους αντιπάλους του στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της UEFA και κληρώθηκε στον 7ο όμιλο του Conference League, με αντιπάλους την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την Ελσίνκι και την Αμπερντίν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA