Πλημμύρες σε Θεσσαλία και Μαγνησία: Ξεβράζει πτώματα η θάλασσα... - Σε παραλία της Βόρειας Εύβοιας εντοπίστηκε τυχαία η σορός αγνοούμενου από τον Βόλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Πλημμύρες σε Θεσσαλία και Μαγνησία: Ξεβράζει πτώματα η θάλασσα... - Σε παραλία της Βόρειας Εύβοιας εντοπίστηκε τυχαία η σορός αγνοούμενου από τον Βόλο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέχρι και στην Εύβοια άρχισε να ξεβράζει πτώματα αγνοούμενων η θάλασσα από τις πλημμύρες σε Θεσσαλία και Μαγνησία...

Το βράδυ του Σαββάτου (09-09-2023) περαστικοί είδαν τυχαία να επιπλέει η σορός ενός άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, στη θάλασσα της παραλίας των Ελληνικών του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού στη Βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί μαζί με τον Λιμενάρχη Αιδηψού, Σωτήρη Δανίκα και τον Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Ωρεών, Δήμο Κρεμμύδα.

Λίγη ώρα αργότερα εστάλησαν φωτογραφίες της σορού στο Λιμεναρχείο Βόλου, όπου μετέβη εκεί μία κάτοικος του Βόλου που έψαχνε τον 77χρονο σύζυγο της και τον οποίο αναγνώρισε από τα ρούχα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, πρόκειται για τον 77χρονο Ιωάννη Ταμία, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις φονικές πλημμύρες στο Βόλο.

Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ που κατέγραψαν οι τοπικές αρχές της περιοχής, όπως και πλάνα (σκληρές εικόνες) που δημοσίευσε το makeleio.gr με την σορό του άνδρα να επιπλέει στη θάλασσα (θολώσαμε το πρόσωπο του για ευνόητους λόγους):

***

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA