Μαρτυρία εθελοντή στην Καρδίτσα: «Μόνο στην γειτονιά μου είδα πάνω από 10 νεκρούς να επιπλέουν, είναι πολλοί οι νεκροί που είναι κάτω από τα νερά...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μαρτυρία εθελοντή στην Καρδίτσα: «Μόνο στην γειτονιά μου είδα πάνω από 10 νεκρούς να επιπλέουν, είναι πολλοί οι νεκροί που είναι κάτω από τα νερά...»

Σοκαριστική μαρτυρία, που επιβεβαιώνει τα χειρότερα, από εθελοντή (φωτο πάνω) στον Παλαμά Καρδίτσας, ο οποίος κάνει λόγο για πάνω από 10 νεκρούς που είδε ο ίδιος προσωπικά στη γειτονιά του να επιπλέουν μετά την καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel / Ντάνιελ...

Υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς και για την ακρίβεια, όπως έχουμε πει, για εκατόμβη νεκρών μόλις κατέβει η στάθμη του νερού.

Εθελοντές και κάτοικοι του Παλαμά που συνδράμουν στην περιοχή κάνουν λόγο για νεκρούς που επιπλέουν.

«Η βοήθεια άργησε να έρθει, πάνω από 15 ώρες. Εμείς οι εθελοντές βγάζαμε νεκρούς, ακόμα έχω τα βίντεο. Τα σπίτια έχουν πέσει όλα... Στη γειτονιά μου μόνο είδα πάνω από 10 νεκρούς να επιπλέουν... Είναι πολλοί οι νεκροί που είναι κάτω από τα νερά...», είπε ο εθελοντής στη κάμερα του OPEN την Παρασκευή (08-09-2023).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA