Προκριματικά Euro 2024 Ολλανδία - Ελλάδα 3-0: Την διέλυσε από το πρώτο ημίχρονο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Προκριματικά Euro 2024 Ολλανδία - Ελλάδα 3-0: Την διέλυσε από το πρώτο ημίχρονο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρτι έκανε η Ολλανδία κόντρα στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης (07-09-2023) επικρατώντας με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024...

Οι Ολλανδοί έκαναν ότι ήθελαν στο κατάμεστο «Φίλιπς Στάντιον» και είναι το απόλυτο φαβορί για την δεύτερη θέση, -μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την πρόκριση και το δεύτερο εισιτήριο για τους ομίλους-, με την Γαλλία να έχει ήδη «κλειδώσει» την πρώτη θέση.

Από την άλλη, μια ομάδα αγνώριστη, στο χειρότερο παιχνίδι της επί ημερών Πογέτ. Ακόμη και στον αγώνα στο Παρίσι με τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 Γαλλία, που τελείωσε με 10 παίκτες, η Ελλάδα είχε να επιδείξει 6 τελικές, ωστόσο στο Αϊντχόφεν ουδέποτε εμφανίστηκε στο γήπεδο...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία) 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 'Ακε, Φαν Ντάικ, Σιώπης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ρόναλντ Κούμαν): Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, 'Ακε (46΄ Ντε Φράι), Ντούμφρις (Ντε Λιχτ), Ντε Ρόουν (65΄ Ράιντερς), Ντε Γιονγκ (77΄ Φέερμαν), Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ, Χάκπο (65΄ Λανγκ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα (70΄ Γιαννούλης), Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης (70΄ Κουλιεράκης), Μπακασέτας (77΄ Μπουχαάκης), Μάνταλος, Παυλίδης (73΄ Γιακουμάκης), Μασούρας (70΄ Φούντας).

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA