Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-2: Χαμός και με το πανό στο γήπεδο με το οποίο ζητούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι Κροάτες οπαδοί που είναι στη φυλακή για την δολοφονία του Κατσούρη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-2: Χαμός και με το πανό στο γήπεδο με το οποίο ζητούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι Κροάτες οπαδοί που είναι στη φυλακή για την δολοφονία του Κατσούρη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Nίκη με 1-2 πήρε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (26-09-2023) βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα...

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι υπήρχε στο πέταλο των οργανωμένων ένα μεγάλο πανό των «Bad Blue Boys», των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι Bad Blue Boys είναι οι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό, που είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε προσβλητική για τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη, του φίλου της ΑΕΚ, που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ο δολοφόνος του δεν έχει βρεθεί. Έντονη ήταν η αντίδραση των ανθρώπων της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο πανό. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ένωσης αποχώρησαν μέχρι να κατέβει το πανό και επέστρεψαν λίγο αργότερα για να ξεκινήσει το ντέρμπι.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 με τον Τζούρισιτς στο 10΄ και η ΑΕΚ με δύο γκολ, στο 36΄ με τον Τσούμπερ και στο 70΄ με τον Πινέδα έκανε την ανατροπή και πήρε σπουδαίο «διπλό». 

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA