Τον «θέρισε»! Περιπολικό με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο πεζό που προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο - Ελεύθεροι και οι δύο αστυνομικοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER ΔΕΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Τον «θέρισε»! Περιπολικό με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο πεζό που προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο - Ελεύθεροι και οι δύο αστυνομικοί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 65χρονος Έλληνας πεζός το μεσημέρι της Τετάρτης (30-08-2023) στο Μοσχάτο, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν παρασύρθηκε από περιπολικό - «δολοφόνος» της ΕΛ.ΑΣ, στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, και το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα...

Ο 65χρονος προσπαθούσε να διασχίσει περπατώντας την Εθνάρχου Μακαρίου, ένα σημείο που περνούν απο΄κει εκατοντάδες πεζοί καθημερινά, όταν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, παρασύρθηκε από το διερχόμενο περιπολικό, που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί και να πέσει αιμόφυρτος και νεκρός στο οδόστρωμα.

Η παράσυρση του πεζού από το περιπολικό ήταν τόσο σφοδρή που έφυγαν το παρμπρίζ και ο προφυλακτήρας του περιπολικού.

Αργότερα ο οδηγός αστυνομικός και ο συνοδηγός επίσης αστυνομικός αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και αναρωτιέται κανείς αν στη θέση τους ήταν απλοί πολίτες θα έπαιρνε την ίδια απόφαση ο Εισαγγελέας; μάλλον όχι.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA