«Πνίγηκε» ο Βόλος και όλη η Μαγνησία από τη νεροποντή - Νεκροί, αγνοούμενοι, εγκλωβισμένοι και καταστροφές - Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο τον νομό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Πνίγηκε» ο Βόλος και όλη η Μαγνησία από τη νεροποντή - Νεκροί, αγνοούμενοι, εγκλωβισμένοι και καταστροφές - Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο τον νομό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από τις πυρκαγιές , στις πλημμύρες μόλις μπήκε ο Σεπτέμβριος - Δύο νεκροί μέχρι στιγμής, αγνοούμενοι και δεκάδες αγνοούμενοι στο Βόλο και σε όλη την Μαγνησία, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας που βαπτίστηκε Daniel / Ντάνιελ...

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός σε όλη τη Μαγνησία ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το βράδυ της Τρίτης, εστάλη νέο μήνυμα από την υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προς τους κατοίκους της Μαγνησίας, στο οποίο επισημαίνεται ότι παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλον τον νομό.

Μέσα στην πόλη του Βόλου λόγω των βλαβών στα δίκτυα, σημειώθηκαν διακοπές σε ηλεκτρικό, νερό, ίντερνετ και τηλέφωνο.

Επίσης στον Βόλο έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις του συγκροτήματος Τσαλαπάτα, του πρώην εργοστασίου που στεγάζει εκθέματα και εργαστήρια για την ιστορία της πλινθοκεραμοποιίας και το μνημείο αυτό της βιομηχανικής μας κληρονομιάς θάφτηκε στις λάσπες.

Στον Βόλο δεν λειτουργούν οι αστικές συγκοινωνίες, ενώ δεν υπάρχουν τρένα και δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ , ενώ συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται όλη η Μαγνησία, όπου έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Στον Βόλο έγινε εκκένωση ακόμα και του Γηροκομείου της πόλης, του οποίου μια πτέρυγα κατέρρευσε και του Κέντρου Υγείας της Αργαλαστής.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε απέραντες λίμνες και ποτάμια, ενώ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό έχουν μείνει πολλές περιοχές. Από τις πλημμύρες ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Copernicus.

Τα πλάνα κάνουν το γύρο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA