Σύγκρουση λεωφορείου με δύο αυτοκίνητα στην ΠΑΘΕ - 4 νεκροί και 50 τραυματίες (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σύγκρουση λεωφορείου με δύο αυτοκίνητα στην ΠΑΘΕ - 4 νεκροί και 50 τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πολύνεκρο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (10-09-2023) στην ΠΑΘΕ, στο 522ο χιλιόμετρο της Αθηνών – Ευζώνων, στο Κιλκίς...

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκε με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 78 τουρίστες από την Σερβία και 3 συνοδοί.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα και 4 Έλληνες επιβάτες του ενός αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, στο μοιραίο επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα 4 άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (maxitis.gr, eidisis,gr) λίγο μετά τη σύγκρουση ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα με το ανήλικο παιδί της έπεσε επάνω στο πρώτο αυτοκίνητο. Από το πρώτο όχημα ανασύρθηκαν αρχικά νεκρά 3 άτομα, ενώ ο τέταρτος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου, ηλικίας περίπου 60 ετών, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, αλλά άφησε αργότερα την τελευταία του πνοή.

Στην περιοχή έφτασαν 11 ασθενοφόρο και μετέφεραν 50 τραυματίες σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τη Γουμένισσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA