ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι ζητούν την αναβολή των εκλογών για την Προεδρία του κόμματος την Κυριακή (10/9) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιοι ζητούν την αναβολή των εκλογών για την Προεδρία του κόμματος την Κυριακή (10/9)

Αναβολή των εκλογών για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των εξελίξεων με τα καιρικά φαινόμενα, που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, ζήτησε πρώτος ο Νίκος Παππάς, ένας εκ των πέντε υποψήφιων για την ηγεσία του κόμματος...

Ο Νίκος Παππάς τόνισε σε δήλωση του:

«Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης. Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, "νίπτει τας χείρας" της. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλα.

Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα. Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση».

Αναβολή της ομιλίας του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη...

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr, o υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναβάλλει την ανοιχτή συνομιλία στη Θεσσαλονίκη με τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης (07-09-2023).

Aναβολή των εκλογών για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και ο υποψήφιος Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος τόνισε σε ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Η χώρα διέρχεται δοκιμασία.

Μεγάλες περιοχές, άνθρωποι και εγκαταστάσεις έχουν υποστεί καταστροφές και δοκιμάζονται.

Θέλω να δηλώσω την αλληλεγγύη μου σε κάθε δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας, στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένων και τη θέληση μου να αγωνιστώ για την αποκατάσταση.

Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες για το ότι υποδομές, η προστασία και η πρόληψη δεν αποτελούν προτεραιότητες παρόλο που αφορούν στη Ζωή, στη διαβίωση και στην ασφάλεια όλων μας.

Θέση μου είναι να αναβληθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μαζί με την έμπρακτη με κάθε μέσο υποστήριξης μας των περιοχών και των ανθρώπων που δοκιμάζονται. Πρώτα η Ζωή!».

Υπέρ της αναβολής των εκλογών και η Αχτσιόγλου...

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της αναβολής των εκλογών για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είναι και η υποψήφια Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε ΕΔΩ τι αποφασίστηκε

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA