Βόρεια Εύβοια - Αχλάδι: Η στιγμή που το ελικόπτερο συνετρίβη στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Βόρεια Εύβοια - Αχλάδι: Η στιγμή που το ελικόπτερο συνετρίβη στη θάλασσα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο θρίλερ μετά την -προ λίγων μηνών- πτώση του καναντέρ στην Εύβοια με δύο νεκρούς - Ήταν το πρωί της Πέμπτης (28-09-2023) όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο (Agusta Α109), που εκτελούσε ιδιωτική πτήση από Αφίδνες προς Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, κατέπεσε και συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, στη Βόρεια Εύβοια...

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν άγνωστα με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Όπως φαίνεται σε ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ, το ελικόπτερο εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τον ορίζοντα και μετά από λίγο φάνηκε να πέφτει στη θάλασσα. Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ ενώ, ο δημοσιογράφος ο οποίος μετέδιδε εκείνη την ώρα ρεπορτάζ μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε στιγμή προς στιγμή όσα είδε πριν από την πτώση του ελικοπτέρου.

Όπως είπε:

«;Oταν πέρασε το ελικόπτερο από μπροστά μας, μας έκανε εντύπωση γιατί πετούσε πολύ χαμηλά, κοντά στο χωριό προς την Αγία Άννα. Κάποια στιγμή χάθηκε μέσα στην ομίχλη. Ακούσαμε έναν θόρυβο, όπως κάνει το ελικόπτερο όταν προσπαθεί να κάνει ο πιλότος του ελικοπτέρου στους κινητήρες για να κατεβάσει το διασώστη, με το συρματόσχοινο, με το βίντσι για να παραλάβουν κάποιον, κάποιον τραυματία ή κάποιο ασθενή...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA