Σύγκρουση για τις φωτιές στη Βουλή: Η άγρια κόντρα και το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Σύγκρουση για τις φωτιές στη Βουλή: Η άγρια κόντρα και το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Ανδρουλάκη και Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τεταμένο κλίμα, όπως αναμενόταν, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (31-08-2023) η προγραμματισμένη συζήτηση στη Βουλή για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών...

Άγρια κόντρα και φραστική διένεξη σημειώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία ξεκίνησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρώτου, ο οποίος εξαπέλυε μύδρους κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

«Δεν ξέρετε τι λέτε...» σχολίασε από την καρέκλα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Καλό είναι να είστε πιο προσεκτικός. Είστε ο πρωθυπουργός επί των ημερών του οποίου κάηκε το κόσμημα τη Δαδιάς και μια γενιά δεν θα ζήσει να το δει και να το ζήσει».

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επιτέθηκε με την σειρά του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Έρχεστε εδώ, δεν ακούτε τίποτα και στρεβλώνετε την πραγματικότητα...»

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA