Χαλκίδα: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης του Γιώργου Σπύρου - Να αρχίσει από τώρα η Βάκα να πακετάρει από το Δημαρχείο... - Χιλιάδες κόσμος στα εγκαίνια όπου έγινε επίσης συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους πληγέντες του Θεσσαλικού κάμπου - «Εμείς θα νικήσουμε στις εκλογές, εμείς θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ από την μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης του Γιώργου Σπύρου - Να αρχίσει από τώρα η Βάκα να πακετάρει από το Δημαρχείο... - Χιλιάδες κόσμος στα εγκαίνια όπου έγινε επίσης συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους πληγέντες του Θεσσαλικού κάμπου - «Εμείς θα νικήσουμε στις εκλογές, εμείς θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή...»

Αδιαμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση σε εγκαίνια υποψήφιου Δημάρχου που έχει γίνει στη Χαλκίδα και σε ανοικτό χώρο με πολίτες κάθε ηλικίας να «κατακλύζουν» ασφυκτικά τον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της πόλης και με ενθουσιώδεις εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, Γιώργου Σπύρου να δημιουργούν θριαμβευτικό κλίμα για την τελική νίκη στις εκλογές της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου 2023...

Να αρχίσει από τώρα η Βάκα να πακετάρει από το Δημαρχείο..., ήταν η έκφραση που έβγαινε αυθόρμητα από το στόμα χιλιάδων δημοτών βλέποντας το μαζικό και δυναμικό παλμό του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων, Γιώργου Σπύρου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (12-09-2023) και μετατράπηκαν σε μεγαλειώδη συγκέντρωση νίκης της Δημοτικής Κίνησης «ΑΜΕΣΑ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ», σε μία εκδήλωση μάλιστα που δεν έγινε και η πανηγυρική παρουσίαση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού με πρωτοβουλία του ίδιου του Γιώργου Σπύρου λόγω των φονικών πλημμυρών και της καταστροφής στον Θεσσαλικό κάμπο.

Μάλιστα το κάλεσμά του Γιώργου Σπύρου για συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού από υποψηφίους του και δημότες για τους πληγέντες στη Θεσσαλία, έτυχε ανέλπιστης ανταπόκρισης.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τελέστηκε αρχικά ο αγιασμός των εγκαινίων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιώργου Σπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων, σεβόμενος και τον δεύτερο σκοπό της εκδήλωσης, εξαπέλυσε μεν κριτική αλλά δεν επεκτάθηκε περισσότερο στα «άπλυτα» της απερχόμενης δημοτικής αρχής και προσωπικά της Βάκα, ένα μεγάλο μέρος των οποίων, έχει δημοσιεύσει και καταγγείλει στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο Γιώργος Σπύρου τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, απευθυνόμενος στους χιλιάδες δημότες που γέμισαν ασφυκτικά το κέντρο της Χαλκίδας:

«Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου. Το χαμόγελο σας είναι ο προάγγελος της νίκης μας, το βλέπω στο πρόσωπο όλων σας. Κάθε φορά που βρισκόμαστε έχω παρατηρήσει ότι είναι μία μέρα χαράς.

Πραγματικά μερικές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί είμαστε τόσο πολύ χαρούμενοι όταν βρισκόμαστε και με συγχωρείτε πολύ γιατί βλέπω και αρκετοί φίλοι είναι πίσω μου και δεν μπορώ να τους αντικρύσω στα μάτια. Η εξήγηση που δίνω σε αυτό είναι ότι καθρεπτίζεται στα πρόσωπα μας και το βλέπουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου η αισιοδοξία και η βεβαιότητα της νίκης. Η βεβαιότητα ότι θα καταφέρουμε να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μία νέα αρχή σε αυτό τον Δήμο.

Φίλοι μου η αποψινή βραδιά σκιάζεται από ένα γεγονός που είναι πάρα πολύ βαρύ. Είμαστε αυτές τις μέρες καθηλωμένοι και συναισθηματικά και ψυχικά από μία φυσική καταστροφή την οποία δεν μπορεί να την χωρέσει ανθρώπινος νους... Ένας κατακλυσμός σε μια πολύ μεγάλη περιφέρεια της χώρας μας στη Θεσσαλία έχει στοιχίσει σε ανθρώπινος ζωές, έχει στοιχίσει στον παραγωγικό ιστό, άνθρωποι έχουν χάσει τα σπίτια τους, επιχειρήσεις έχουν καταποντιστεί και θα χρειαστούν πολλά χρόνια πραγματικά για να επανέλθει αυτή η περιφέρεια στην κανονικότητα... Η χώρα μας έχει αποκλειστεί στα δύο, είναι η ώρα της αλληλεγγύης. Γι΄αυτό είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας.

Αγαπητοί φίλοι είχαμε σχεδιάσει την αποψινή βραδιά με τελείως διαφορετικό περιεχόμενο, με πρώτο σκοπό να συζητήσουμε πολιτικά τα τοπικά θέμα, να ασκήσουμε κριτική εκεί που χρειάζεται, να εκθέσουμε τις προτάσεις τις οποίες έχουμε και να κάνουμε μία συζήτηση, έναν διάλογο πάνω στα θέματα που απασχολούν την πόλη μας.

Βέβαια έχουμε διανείμει σε όλους ένα φυλλάδιο, ένα πρόγραμμα που είναι το πρώτο μέρος του προγράμματος μας το οποίο αναφέρεται σε αυτό που λέμε εμείς "γαλάζια οικονομία", δηλαδή την ανάπτυξη που έρχεται από την θάλασσα γιατί η πόλη μας έχει μια ιδιαιτερότητα. Βρέχεται από δύο πλευρές, έχουμε ένα κανάλι που την χωρίζει και αυτό ακριβώς είναι το πλεονέκτημα μας...

Σκεφτόμαστε εθνικά, δρούμε όμως τοπικά. Οχυρώνουμε τον δικό μας δήμο απέναντι στα δεινά που μπορεί να μας ξανασυμβούν. Γιατί και εμείς δοκιμαστήκαμε από τις πλημμύρες με νεκρούς στο Ληλάντιο, από τις μεγάλες φωτιές στη Βόρεια Εύβοια, από τη φετινή φωτιά στην Αρτάκη, η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλη, ενώ θα μπορούσε να ήταν μικρότερα. Οι εθελοντές εκεί ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν υπήρχε κάποιος εκεί να τους πει τι να κάνει. Και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, για να θωρακίσουμε τον Δήμο μας.

Όλα αυτά θα τα κάνουμε εμείς. Έφτασε η ώρα να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στην ιστορία του δήμου μας και να προχωρήσουμε γρήγορα μπροστά. Αυτά έχουμε χρέος να τα οργανώσουμε εμείς, γιατί εμείς δίνουμε αυτή την μάχη, εμείς θα την κερδίσουμε και εμείς θα είμαστε νικητές στις επόμενες εκλογές και εμείς θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή... Καλό αγώνα σε όλους, καλό αγώνα με τη Νίκη παιδιά...»

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA