Χαμός στον «αέρα» με Λιάγκα και Μπέο - «Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Χαμός στον «αέρα» με Λιάγκα και Μπέο - «Φώναξε αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (28-09-2023) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του, τόνισε, μεταξύ άλλων, με αφορμή την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ολόκληρος ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή:

«Γιώργο κοίτα τι έχει βγάλει έξω η στάθμη του ποταμοί , κοίτα... Μιλάμε για λάσπη... Οι άνθρωποι εδώ οι χειριστές έχουν εξαντληθεί, επί 20 μέρες δουλεύουν και κινδυνεύουν να λιποθυμήσουν... "Μου λένε δεν αντέχουμε άλλο". Δεν έχουμε ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε ίντερνετ.

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί η μάνα. Εγώ με ένα χάμερ κυκλοφορώ που μου έχει δώσει ο στρατός. Να παρακαλέσω από την εκπομπή σου να μην βγαίνει έξω ο κόσμος...

Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει άντε τε, αυτόν τον φλώρο φώναξε τον να έρθει εδώ, το φλώρος δεν είναι βρίσιμο, άσε τώρα ήρθε εδώ να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA