Αλιβέρι: Ισχυρίζεται πως κόλλησε το γκάζι! 90χρονος «μπούκαρε» με το αμάξι στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου και τα έκανε «γης μαδιάμ» - Από τύχη γλίτωσαν 6 άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Αλιβέρι: Ισχυρίζεται πως κόλλησε το γκάζι! 90χρονος «μπούκαρε» με το αμάξι στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου και τα έκανε «γης μαδιάμ» - Από τύχη γλίτωσαν 6 άτομα που τραυματίστηκαν ελαφρά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (30-09-2023) στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου, στη Νότια Εύβοια...

Όπως θα δείτε στις ΕΙΚΟΝΕΣ και το ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε στα social media ο πολίτης και αναγνώστης, ονόματι, Γιάννης Μπασινάς, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 90χρονος «μπούκαρε» ξαφνικά στη λαϊκή αγορά και τα έκανε στη κυριολεξία «γης μαδιάμ», παίρνοντας σβάρνα τους πάγκους και τραυματίζοντας ελαφρά τουλάχιστον 6 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, τα οποία γλίτωσαν από τύχη τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 90χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι κόλλησε το γκάζι και έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο είχε αυτή την κατάληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA