Απάντηση της ΝΔ σε Κασσελάκη: «Έχουμε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι στηρίζουμε μόνο τρεις υποψήφιους Δημάρχους σε όλη τη χώρα και κανέναν άλλον για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, και σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Απάντηση της ΝΔ σε Κασσελάκη: «Έχουμε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι στηρίζουμε μόνο τρεις υποψήφιους Δημάρχους σε όλη τη χώρα και κανέναν άλλον για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, και σε αυτούς φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος...»

Με ανακοίνωση που απέστειλε η Νέα Δημοκρατία στο EviaZoom.gr το βράδυ της Δευτέρας (02-10-2023), επαναλαμβάνει ότι στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στηρίζει αποκλειστικά και μόνο τους εξής τρεις υποψήφιους Δημάρχους σε όλη τη χώρα και κανέναν άλλον:

- Τον Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων,

- Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

- Και τον Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.

Η ΝΔ συνεχίζει στην ανακοίνωση της:

«Προφανώς ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως μόνο αυτές τις τρεις υποψηφιότητες στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA