Αυτή είναι η 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Αυτή είναι η 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον πατέρα της στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Η 42χρονη, η οποία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, βρέθηκε νεκρή από τον αδερφό της αργά το απόγευμα της Τρίτης (24-10-2023) μέσα στο διαμέρισμα 1ου ορόφου που διέμενε στη περιοχή Συκιές, στη Θεσσαλονίκη...

Ο αδερφός της μετέβη στη συνέχεια στην οικία του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδελφής του, ωστόσο εκεί ήρθε αντιμέτωπος με νέο σοκαριστικό θέαμα. Ο πατέρας ήταν τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα με ψαροντούφεκο.

Ο ίδιος είπε στον γιο του ότι εκείνος σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει στην κατάσταση που είχε περιέλθει από στην ασθένειά της. Στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει...

Φίλοι και γείτονες της 42χρονης Κατερίνας αναφέρουν πως δεν έδειχνε τον τελευταίο καιρό κάποια εξάντληση, σωματική ή φυσική, λόγω της πάθησής της.

Μάλιστα, λίγο πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα της, ετοιμαζόταν να πάει και σε ένα rave party που θα γινόταν σε μια καφετέρια. Ήταν κοινωνική, είχε παρέες και έβγαινε έξω και μόνη της πολλές φορές.

Είχε το αμαξίδιο με την μπαταρία και έβγαινε βόλτες. Είχε πάντα μαζί της μια κυρία η οποία την εξυπηρετούσε και τρεις ημέρες την εβδομάδα ερχόταν ο πατέρας της και την κοιτούσε όπως αναφέρουν γείτονες της άτυχης γυναίκας.

Η 42χρονη που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA