Δημοσκόπηση STAR: Δείχνει πρωτιά της ΝΔ με 36,6% ποσοστό με 23,7 μονάδες διαφορά & μάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για την δεύτερη θέση... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Δημοσκόπηση STAR: Δείχνει πρωτιά της ΝΔ με 36,6% ποσοστό με 23,7 μονάδες διαφορά & μάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για την δεύτερη θέση... (ΦΩΤΟ)

Μεγάλο προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι των υπολοίπων κομμάτων, αλλά με πτώση έναντι του ποσοστού με το οποίο κέρδισε τις εκλογές του Ιουνίου, όπως και «ντέρμπι» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση, δείχνει η δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR που μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25-10-2023) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα...

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,6% και ακολουθούν: ΣΥΡΙΖΑ 12,9%, ΠΑΣΟΚ 11,9%, ΚΚΕ 8,5%, Σπαρτιάτες 3,5%, Ελληνική Λύση 5,4%, Νίκη 2,5% και Πλεύση Ελευθερίας 2,3%. Δεν ξέρω / Δεν απαντώ λέει το 9,3% .Σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση, μεταξύ των Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη, το 48% θεωρεί καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 13,8% τον Νίκο Ανδρουλάκη και το 12,1% τον Στέφανο Κασσελάκη.

Επίσης: Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακολουθεί δεύτερος ο Δ.Κουτσούμπας, τρίτος ο Ν. Ανδρουλάκης, τέταρτη η Ζ. Κωνσταντοπούλου και τέταρτος ο Στ. Κασσελάκης.

Επίσης:

- Το 54,4% των πολιτών κρίνει αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης μετά τις εκλογές ενώ το 43,8% την κρίνει θετικά. Το 55,5% θεωρεί ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση.

- Σε σχέση με την στάση που πρέπει να τηρήσει η Ελλάδα για τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, το 65,4% προτιμά μια αυστηρή στάση ουδετερότητας, το 18,4% προτιμά να πάρει θέση υπέρ του Ισραήλ και το 11,5% να πάρει θέση υπέρ των Παλαιστινίων.

- Τέλος, σε σχέση με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών το 48,4% είναι κατά και μάλλον κατά, ενώ το 46% είναι υπέρ και μάλλον υπέρ. Στο θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια το 67% είναι κατά και μάλλον κατά ενώ το 28,7% είναι υπέρ και μάλλον υπέρ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA