Γιώργος Σπύρου από Βασιλικό: «Ακόμα και τα 12 εκατ. ευρώ που πήρε η Βάκα για τις εργασίες στον ποταμό Λήλαντα, τα κατασπατάλησε αλλού με πάρα πολλές απευθείας αναθέσεις...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου από Βασιλικό: «Ακόμα και τα 12 εκατ. ευρώ που πήρε η Βάκα για τις εργασίες στον ποταμό Λήλαντα, τα κατασπατάλησε αλλού με πάρα πολλές απευθείας αναθέσεις...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου, για την Βάκα και την παρέα της, από το Βασιλικό και το μαρτυρικό Ληλάντιο με τους 8 νεκρούς που άφησε πίσω της η απερχόμενη δήμαρχος:

«Αδιαφορούν για το ποτάμι που μας έπνιξε πριν τρία χρόνια και είχαμε νεκρούς. Συνεργάστηκαν ποτέ οι υπηρεσίες του Δήμου με την Περιφέρεια, η Δήμαρχος με τον Περιφερειάρχη για να υπάρχει η βέλτιστη δυνατή λύση σε σχέση με τις αποκαταστάσεις και τα τεχνικά έργα που συνδέονται με το ποτάμι; Η απάντηση είναι όχι. Γι΄αυτό τα έργα αυτά παραμένουν ημιτελή, γι΄αυτό αν συνέβαινε μία ακόμη πλημμύρα αλλά και αρκετά μικρότερης, θα έβρισκε το ποτάμι κλειστό με μπάζα αν και έχουν περάσει 3 χρόνια από αυτή την ζοφερή μέρα. Δεν πιέζουν έστω και τώρα να παραδοθεί η γέφυρα των Φύλλων που παραμένει ημιτελής.

Έκαναν όμως πάρα πολλές απευθείας αναθέσεις επί ευκαιρίας αυτών των φυσικών καταστροφών. Πρόκειται για 12 εκατομμύρια ευρώ αλλά δεν τα βλέπουμε στα χωριά που επλήγησαν. Και δεν τα βλέπουμε για έναν λόγο: Γιατί κατασπαταλήθηκαν... Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος, ο οποίος μας κάνει να θυμώνουμε. Μέχρι τώρα δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, τώρα πλέον όμως είμαστε και και θυμωμένοι, είμαστε θυμωμένοι για την διαχείριση που έχει γίνει από αυτούς μέχρι τώρα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA