Γιώργος Σπύρου από Βασιλικό: «Η Βάκα μέσα στον πανικό της ασχολείται ακόμα και με το σπίτι μου εκδίδοντας δελτίο τύπου για δήθεν παραβάσεις από τον Δήμο που έχει μεθοδεύσει η ίδια, παρανομεί και αυθαιρετεί γιατί η παρανομία είναι η δεύτερη φύση της...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου από Βασιλικό: «Η Βάκα μέσα στον πανικό της ασχολείται ακόμα και με το σπίτι μου εκδίδοντας δελτίο τύπου για δήθεν παραβάσεις από τον Δήμο που έχει μεθοδεύσει η ίδια, παρανομεί και αυθαιρετεί γιατί η παρανομία είναι η δεύτερη φύση της...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Βασιλικό, αναφέρθηκε φυσικά και στις νέες πρόσφατες ανήθικες και «βρώμικες» πρακτικές της απερχόμενης δημάρχου Ελένης Βάκα, αυτή τη φορά, σε βάρος του, λέγοντας τα εξής:

«Μέσα στον πανικό της ασχολήθηκε ακόμα και με το σπίτι μου εκδίδοντας δελτίο τύπου, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις μου, ασχολήθηκε με δήθεν πράγματα που είχα κάνει εγώ πριν από 30 χρόνια στην Αυλίδα. Τώρα ασχολείται και με το σπίτι μου. Ναι αλλά πως; Λέει ότι πριν 15 μέρες έγινε αυτοψία στο σπίτι μου που εγώ δεν γνωρίζω, αυτή όμως τα ξέρει γιατί προφανώς τα έχει μεθοδεύσει όλα αυτά και διαπιστώθηκαν λέει κάποιες παραβάσεις, οι οποίες όμως εμένα δεν μου έχουν γνωστοποιηθεί, δεν έχω λάβει το παραμικρό έγγραφο. Αυτή όμως τα ξέρει και εκδίδει δελτίο τύπου γιατί έχει εσωτερική πληροφόρηση. Δηλαδή τι κάνει; Βάζει τις υπηρεσίες του Δήμου και λειτουργούν σαν 5η φάλαγγα. Είναι ο χειρότερος τρόπος μεταχείρισης των υπηρεσιών του Δήμου και όμως το κάνει, και την ίδια στιγμή ακροβατεί με παράνομες πράξεις, παράνομες ενέργειες. Γιατί; Τι κάνει; Συνεργεί σε κάτι που λέγεται παράβαση καθήκοντος και παραβίαση της μυστικότητας των εγγράφων του Δήμου.

Αυτά αγαπητοί φίλοι αν υπάρχουν που δεν το ξέρω, είναι ατομικές διοικητικές πράξεις για τις οποίες ακόμα και αν έκανε αίτηση η δήμαρχος προς τις υπηρεσίες της, δεν θα έπρεπε να της χορηγηθούν. Και όμως τις έχει, έχει κάποια έγγραφα έτσι λέει, τα έχει χωρίς να τα γνωρίζω και τα κάνει φέιγ βολάν και εκδίδει δελτία τύπου. Είναι κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο, παρανομεί χωρίς να το συναισθάνεται.

Παρανομεί και αυθαιρετεί γιατί η αυθαιρεσία είναι η δεύτερη φύση της και προφανώς ενεργώντας κατά την φύση της θεωρεί πολύ φυσιολογικό να αυθαιρετεί. Όμως είναι και νομικός και θα έπρεπε να ξέρει... Εκτός και αν τώρα τα παίζει όλα για όλα...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA