Γιώργος Σπύρου για τον ξαφνικό «έρωτα» της Βάκα με τον Καθαροσπόρη: «Η διαπλοκή συναντήθηκε, τώρα αποφάσισαν να είναι μαζί γιατί είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα, αυτοί που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον ως πολιτικό απατεώνα και ως διαπλεκόμενο τώρα αγκαλιάζονται...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου για τον ξαφνικό «έρωτα» της Βάκα με τον Καθαροσπόρη: «Η διαπλοκή συναντήθηκε, τώρα αποφάσισαν να είναι μαζί γιατί είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα, αυτοί που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον ως πολιτικό απατεώνα και ως διαπλεκόμενο τώρα αγκαλιάζονται...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Σπύρου τόνισε κατά την διάρκεια της ομιλίας του από το Βασιλικό:

«Ο πανικός τους μπροστά στην επερχόμενη ήττα, τους οδηγεί σε απονενοημένα διαβήματα, σε κινήσεις απελπισίας, και κάποιος που είναι απελπισμένος, είναι ικανός για τα πάντα. Περίμενε κανείς να δει την απερχόμενη δήμαρχο να αγκαλιάζεται στο προεκλογικό της βήμα μαζί με τον Βασίλη Καθαροσπόρη; Το περίμενε κανείς αυτό; Και όμως αγκαλιάστηκαν, αυτοί που κατηγορούσαν μέχρι χθες ο ένας τον άλλον με τις χειρότερες λέξεις και τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. Αυτοί που αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον ως πολιτικό απατεώνα και ως διαπλεκόμενο. Τώρα φαίνεται η διαπλοκή συναντήθηκε, τώρα δίνουν μία πειστική απάντηση γιατί είναι μαζί.

Προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς με τις δικές τους τις πράξεις ότι είναι φτιαγμένοι από την ίδια πάστα. Τώρα λοιπόν τους γυρνάνε την πλάτη ακόμα και αυτοί που τους στήριζαν έστω και με κρύα καρδιά. Τώρα λοιπόν και αυτή την στιγμή που μιλάμε, στο αντίπαλο στρατόπεδο κυριαρχεί η σύγχυση και ο πανικός. Κυριαρχεί το ρητό "ο σώζων εαυτόν σωθήτω", αυτό συμβαίνει εκεί αγαπητοί φίλοι...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA