Γιώργος Σπύρου για Βάκα: «Δεν είναι απλά πολιτική αντίπαλος, έχουμε απέναντι μας έναν εχθρό, έναν πολιτικό νάνο που προσποιείται ότι είναι γίγαντας αλλά παραμένει πολιτικός νάνος και είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο να την κερδίσουμε αλλά να την συντρίψουμε...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Γιώργος Σπύρου για Βάκα: «Δεν είναι απλά πολιτική αντίπαλος, έχουμε απέναντι μας έναν εχθρό, έναν πολιτικό νάνο που προσποιείται ότι είναι γίγαντας αλλά παραμένει πολιτικός νάνος και είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο να την κερδίσουμε αλλά να την συντρίψουμε...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από την ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Χαλκιδέων Γιώργου Σπύρου από το Βασιλικό:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δεν έχουμε απέναντι μας ένα πολιτικό αντίπαλο όπως μέχρι τώρα νομίζαμε. Έχουμε απέναντι μας έναν εχθρό, διότι έτσι μας βλέπουν αυτοί ως εχθρούς. Και βέβαια όσο και να θέλουμε να τους δούμε διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να τους δούμε ως εχθρούς. Γιατί αν κάποιος σε εχθρεύεται, είσαι υποχρεωμένος να αμυνθείς. Έχουμε έναν εχθρό που προσπαθεί με ψέματα τερατώδη να αποδείξει ότι εμείς είμαστε τέρατα. Έναν πολιτικό νάνο, ο οποίος προσποιείται ότι είναι γίγαντας αλλά παραμένει πολιτικός νάνος και γι΄αυτό θα καταρρεύσει πάρα πολύ εύκολα.

Τα μέσα που χρησιμοποιεί είναι ότι πιο αποκρουστικό έχει γνωρίσει η δημόσια ζωή. Αυτός είναι ο λόγος αγαπητοί φίλοι που αυτόν τον αντίπαλο είμαστε υποχρεωμένοι όχι μόνο να τον νικήσουμε αλλά να τον συντρίψουμε, και πρέπει να τον συντρίψουμε γιατί πρέπει να συντριβεί μία αντίληψη, μία αντίληψη που μας γυρνάει πίσω σε έναν μεσαίωνα, μας γυρνάει πίσω στο σκοτάδι. Αυτός λοιπόν είναι ένας νέος ίσως και ο σπουδαιότερος λόγος, ο οποίος νοηματοδοτεί πλέον αυτόν τον αγώνα που κάνουμε.

Πρέπει να κερδίσουμε τον σκοταδισμό αλλιώς θα έχουμε μπροστά μας να απλώνεται μπροστά μας το κράτος του ζόφου, να απλώνεται μία νέα ζοφερή πραγματικότητα, την οποία δεν την θέλουμε ούτε για εμάς, ούτε για τα παιδιά μας, ούτε για τους πατεράδες μας.

Αγαπητοί φίλοι, με την στάση μας υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια όλων των συμπολιτών μας ακόμα και αυτών που φοβούνται να βγουν έξω από το σπίτι τους γιατί είναι τρομοκρατημένοι. Θα νικήσουμε όμως εμείς και γι΄αυτούς...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA