Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - Γιώργος Σπύρου στο EviaZoom.gr: «Ήδη έχει βρεθεί πλήθος ευρημάτων στην επανακαταμέτρηση των ψήφων...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων 2023 - Γιώργος Σπύρου στο EviaZoom.gr: «Ήδη έχει βρεθεί πλήθος ευρημάτων στην επανακαταμέτρηση των ψήφων...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου στη κάμερα του EviaZoom.gr το μεσημέρι της Παρασκευής (13-10-2023) από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου διεξάγεται εκεί, τα τελευταία 24ωρα, η επανακαταμέτρηση των ψήφων και ο έλεγχος όλων των ψηφοδελτίων από το -τουλάχιστον- αμφισβητούμενο εκλογικό αποτέλεσμα του Δήμου Χαλκιδέων της 8ης Οκτωβρίου 2023, το οποίο ήταν υπέρ του συνδυασμού της Βάκα κερδίζοντας με 70 περίπου ψήφους διαφορά την παράταξη του Γιώργου Σπύρου...

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπύρου, ακόμα και στο 50% της επανακαταμέτρησης είχε βρεθεί πλήθος ευρημάτων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σπύρου:

«Η διαδικασία επανακαταμέτρησης προχωράει ομαλά, είμαστε περίπου στο 50% του συνολικού αριθμού των ψηφοδελτίων. Επισκοπούμε τα άκυρα και τα έγκυρα ψηφοδέλτια, φυσικά και την αρίθμηση τους και των συνολικών τους αριθμό. Εκτιμώ σήμερα ότι με κάποια παράταση θα έχει ολοκληρωθεί η επανακαταμέτρηση. Όλα τα ευρήματα θα αξιολογηθούν μέχρι το Σάββατο ή μέχρι και την Κυριακή (15-10-2023).

Προφανώς υπάρχει πλήθος ευρημάτων αλλά θα αξιολογήσουμε ποια εξ΄αυτών είναι σημαντικά και ποια δεν είναι σημαντικά. Δηλαδή ποια μπορούν να στηρίξουν σαν βάση τυχόν προσφυγή και ποια είναι ασθενή τα οποία θα τα απορρίψουμε ήδη από μόνοι μας. Αυτή η αξιολόγηση όμως χρειάζεται χρόνο για να γίνει και εκτιμώ ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οπότε την Δευτέρα (16-10-2023) θα γνωρίζουμε κατά πόσον τα ευρήματα αυτά έχουν τον αριθμό εκείνο αλλά και την σημασία ώστε να μπορούν να στηρίξουν μία προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA