Η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον βουλευτή της Μιχάλη Χουρδάκη - «Λοξοδρομούσε προς την δεξιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές...», λέει η Πρόεδρος του κόμματος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Η Κωνσταντοπούλου διέγραψε τον βουλευτή της Μιχάλη Χουρδάκη - «Λοξοδρομούσε προς την δεξιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές...», λέει η Πρόεδρος του κόμματος (ΦΩΤΟ)

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Πλεύσης Ελευθερίας» τέθηκε ο Μιχάλης Χουρδάκης με απόφαση της Προέδρου του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μιλώντας στο protothema.gr, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ο συγκεκριμένος βουλευτής πρόδωσε τις αρχές μας και λοξοδρομούσε προς την δεξιά...»

Όπως αποκαλύφθηκε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, η αδελφή του συγκεκριμένου, -ανεξάρτητου πλέον-, βουλευτή, συμμετείχε ως δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς με «γαλάζια» παράταξη, κάτι που εξόργισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δρομολόγησε την διαγραφή του.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε νέα συνέντευξή της στο formedia tv και ερωτώμενη για την διαγραφή Χουρδάκη ανέφερε, μεταξύ άλλων,:

«Φυσικά έχουμε τις αριστερές μας αναφορές μας στις αρχές μας και τις αξίες μας. Φυσικά είναι ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις σε κόμματα και τη λοξοδρόμηση προς την δεξιά και φυσικά εγώ αυτό ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας θα το διαφυλάξω...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA