Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Τυπική η παραίτησή μου, είμαι κανονικά δικηγόρος της σε αυτή την στημένη δίκη και εννοείται ότι δεν θα άφηνα ποτέ ανυπεράσπιστη μια φτωχή κοπέλα, δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ κατηγορούμενο...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κούγιας για Πισπιρίγκου: «Τυπική η παραίτησή μου, είμαι κανονικά δικηγόρος της σε αυτή την στημένη δίκη και εννοείται ότι δεν θα άφηνα ποτέ ανυπεράσπιστη μια φτωχή κοπέλα, δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ κατηγορούμενο...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε μιλώντας με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Παρασκευής (20-10-2023) ότι η παραίτηση του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν τυπική, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής (20-10-2023) στην ακροαματική διαδικασία και η ανακοίνωση μου πως προτίθεμαι να αποσυρθώ από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου οφείλονται στο ότι το δικαστήριο είναι στημένο και προκατειλημμένο σε συνεργασία με την αστυνομία σε βάρος της κατηγορούμενης όπου αντί να ρωτάνε τους μάρτυρες για τα γεγονότα, ρωτούσαν αν η κατηγορούμενη ήταν στενοχωρημένη.

Ξεκίνησαν λάθος, όπως και στις άλλες δύο υποθέσεις, αγνόησαν όσα έλεγαν οι κορυφαίοι ιατροδικαστές. Όταν λέει ο ιατροδικαστής καλέστε τους τάδε δύο ειδικούς για να δείτε την αλήθεια, το δικαστήριο το αρνήθηκε.

Κάνεις αίτηση εξαιρέσεως του δικαστηρίου; Εγώ δεν έχω κάνει σχεδόν ποτέ 50 χρόνια. Ζήτησα μια ημέρα παραπάνω από την διακοπή της δίκης που ήταν για την Τετάρτη. Θέλω να ενημερώσω τον Πρόεδρο του ΔΣΑ και να μιλήσω με την κ. Πισπιρίγκου και να πάρω την απόφαση μου. Δεν μου την έδωσαν για τον ίδιο λόγο. Όταν διάβασα την δικογραφία είπα ότι δεν μπορώ να επιτρέψω όλα αυτά σε βάρος μιας φτωχής κοπέλας και δεν τίθεται ζήτημα για την αμοιβή μου.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από τότε που ιδρύθηκε το ελληνικό κράτος... Και βέβαια θα επιστρέψω και δεν θα την εγκαταλείψω, αυτό έλειπε να αφήσω αυτήν την φτωχή γυναίκα να μείνει ανυπεράσπιστη. Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ κατηγορούμενο. Δεν θα ήμουν Κούγιας αν δεν επέστρεφα...»

Όπως θα δείτε δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αλέξη Κούγια.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA