Εύβοια Μαντούδι: «Άγνωστος πήγε να αρπάξει το παιδί μου μετά το φροντιστήριο, το είπε στη δασκάλα αλλά δεν με ενημέρωσε...» - Καταγγελία μητέρας για απόπειρα απαγωγής του 10χρονου γιου της - Καμία ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ που κάνει λόγο για φήμες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Εύβοια Μαντούδι: «Άγνωστος πήγε να αρπάξει το παιδί μου μετά το φροντιστήριο, το είπε στη δασκάλα αλλά δεν με ενημέρωσε...» - Καταγγελία μητέρας για απόπειρα απαγωγής του 10χρονου γιου της - Καμία ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ που κάνει λόγο για φήμες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία μητέρα κατήγγειλε το πρωί της Δευτέρας (23-10-2023) στο MEGA απόπειρα απαγωγής του 10χρονου παιδιού της στη περιοχή Μαντούδι...

Όπως κατήγγειλε:

«Ο ανήλικος περπατούσε στο δρόμο πηγαίνοντας στο φροντιστήριό του, όταν ένας 50χρονος άνδρας τον σταμάτησε και άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, όπως "ποιοι είναι οι γονείς σου;" , "τι κάνεις μόνος σου εδώ;" , και στη συνέχεια τον ρώτησε "εάν ήθελε να πάει στο σπίτι του...".

Τη στιγμή που πήγαινε στο φροντιστήριο ένας τύπος άρχισε να του κάνει διάφορες ερωτήσεις, τύπου "πως σε λένε;", "για που το έβαλες;", "ποιοι είναι οι γονείς σου;".

Το παιδί κοντοστάθηκε, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν του είπε "θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;" το παιδί φοβήθηκε και έτρεξε να κρυφτεί».

Την επόμενη ημέρα το παιδί της ανέφερε όσα συνέβησαν. Όπως της είπε, δεν είχε ξαναδεί τον άντρα ούτε το αυτοκίνητό του.

«Το παιδί δεν μου το είπε αμέσως, γιατί πήγε στο φροντιστήριό του. Το ανέφερε στη δασκάλα του το γεγονός, αλλά η δασκάλα δεν με ενημέρωσε. Όποιος ακούει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει εκείνη τη στιγμή να ενημερώνει τους γονείς. Εάν είχαμε κινηθεί νωρίτερα, η αστυνομία είπε πως ίσως και να τους είχαν πιάσει», δήλωσε η κα Μαρία και πρόσθεσε:

«Επειδή τα παιδιά δεν πονηρεύονται και μπορεί να ξεχνάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους, ας ρωτήσουν οι γονείς τα παιδιά τους. Οτιδήποτε περίεργο βλέπουν να το λένε κατευθείαν». 

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA