Μετά την επίσκεψη Σπύρου: Αντιδήμαρχος μετέτρεψε σε μπουζουκάδικο το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων - Χόρευε, έσπαγε πιάτα και έστησε γλέντι με αλκοόλ και σουβλάκια με εργαζόμενους - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της νέας ξεφτίλας με τον κολλητό της Βάκα και ανύπαρκτο - ανίκανο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πάνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Μετά την επίσκεψη Σπύρου: Αντιδήμαρχος μετέτρεψε σε μπουζουκάδικο το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων - Χόρευε, έσπαγε πιάτα και έστησε γλέντι με αλκοόλ και σουβλάκια με εργαζόμενους - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της νέας ξεφτίλας με τον κολλητό της Βάκα και ανύπαρκτο - ανίκανο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πάνο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό το νέο προκλητικό ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής και της ξεφτίλας μάλιστα, αφού το ανέβασαν, το κατέβασαν αργότερα μετά τον σάλο που επικράτησε...

Όπως αποκάλυψε στο EviaZoom.gr αυτόπτης μάρτυρας, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση μας αλλά δεν θα τα αναφέρουμε, καθώς δεν έχει και σημασία κιόλας, αφού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους, το νέο περιστατικό που ντροπιάζει αποκλειστικά τους δημότες του Δήμου Χαλκιδέων που θα πάνε την Κυριακή στη ρημάδα την κάλπη και πρέπει η οργή και ο θυμός τους να μετατραπεί σε ψήφο απαλλαγής, σημειώθηκε την Πέμπτη (05-10-2023) μετά την πρωινή επίσκεψη του Γιώργου Σπύρου στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων για να κάνει αυτοψία. 

Μόλις αποχώρησε, ωστόσο αργότερα, το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων μετατράπηκε σε μπουζουκάδικο από τον αγαπημένο συνεργάτη της Βάκα, τον ανύπαρκτο και ανίκανο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Πάνο, ο οποίος για όσους δεν θυμούνται, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Καθαροσπόρη αλλά μετά "αγάπησε" ξαφνικά και αυτός την Βάκα και πήγε στον συνδυασμό της με αντάλλαγμα μία καρέκλα.

Ο Γιώργος Πάνος λοιπόν, όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ, το οποίο είχαν το θράσος να το ανεβάσουν και στα social media (σ.σ. εδώ έχουν κάνει άλλα και άλλα, όπως με το ουίσκι που έπινε η Βάκα εν ώρα δημοτικού συμβουλίου και το αξέχαστο τσιμπούσι τους στο δημαρχείο εν μέσω κορονοϊού, εκεί θα κολλούσαν;)....

Μετά ωστόσο το εν λόγω ΒΙΝΤΕΟ κατέβηκε, ωστόσο δημότης που το είδε τυχαία και δεν πίστευε στα μάτια του, πρόλαβε να το κατεβάσει και εστάλη στο EviaZoom.gr, το οποίο το δημοσιεύει αυτούσιο. 

Όπως θα δείτε λοιπόν ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και στενός συνεργάτης της Βάκα, Γιώργος Πάνος, μετέτρεψε κυριολεκτικά το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων σε μπουζουκάδικο και μάλιστα, έσπαγε και πιάτα, στήνοντας γλέντι με τους εργαζόμενους, με ορχήστρα, αλκοόλ και σουβλάκια.

Και μιλάμε για ένα περιστατικό που έγινε και λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Είναι μία άλλη τρανή απόδειξη πως έβλεπε η Βάκα και η παρέα της τον Δήμο, τις υπηρεσίες του Δήμου και συνολικά ολόκληρο τον Δήμο και την δημόσια περιουσία του όλα τα αυτά τα 4 χρόνια... Σαν το απόλυτο τσιφλίκι της, εκτός όλων των άλλων παρανομιών κ.α., που έχει διαπράξει και έχουμε αποκαλύψει ένα προς ένα, όπως την απόλυτη διαπλοκή, το όργιο απευθείας αναθέσεων σε φιλενάδες και φίλους, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA