Μπέος Gate: Χτύπησε πλημμυροπαθή που διαμαρτυρήθηκε, μετά έδωσε τα χέρια μαζί του και αργότερα δήλωσε σε κανάλι: «Εσείς λύστε τις διαφορές με καλτσόν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Μπέος Gate: Χτύπησε πλημμυροπαθή που διαμαρτυρήθηκε, μετά έδωσε τα χέρια μαζί του και αργότερα δήλωσε σε κανάλι: «Εσείς λύστε τις διαφορές με καλτσόν...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος το Σάββατο (30-09-2023) χτύπησε πλημμυροπαθή πολίτη και λίγες ώρες αργότερα, αντί να ζητήσει συγνώμη ο ίδιος, ζήτησε τελικά ο πολίτης κάτω από άγνωστες συνθήκες, να ζητήσει εκείνος συγνώμη...

Την Κυριακή (01-10-2023) ο Αχιλλέας Μπέος πήγε ένα βήμα παραπέρα καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Εγώ έτσι αντιδρώ, κύριοι», απάντησε. «Οι άντρες έρχονται σε διαπληκτισμό, φωνάζουνε, βρίζονται και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγνώμη...»

«Οι διαφορές λύνονται με τα χέρια;» ρωτήθηκε. «Εσείς λύστε τες με καλτσόν...», απάντησε θρασύτατα.

Το χρονικό:

Kυριολεκτικά βροχή έρχονται οι καταγγελίες για τους τραμπουκισμούς στους οποίους επιδίδεται ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που συμπεριφέρεται ως τσιφλικάς.

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή Άλλη Μεριά, όπου πολίτες προσπαθούσαν να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος μπροστά από τη διαλυμένη γέφυρα. Όπως καταγγέλλουν, οι εργασίες προχωρούν χωρίς να έχει γίνει μελέτη. Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν.

«Οποιος παρεμποδίζει δημόσιο έργο, θα πάει μέσα» απειλεί ο Μπέος.

«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» , του είπε κάτοικος και ο Αχιλλέας Μπέος κινήθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπάει.

Έδωσαν τα χέρια μετά στο δημαρχείο...

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε νέα ανάρτηση με την οποία γνωστοποιούσε ότι συναντήθηκε με τον πλημμυροπαθή τον οποίο χτύπησε. Μάλιστα, φάνηκε ότι δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν, ενώ εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ακούγεται να ζητάει συγγνώμη ο πλημμυροπαθής και όχι ο Μπέος...

Δείτε την νεότερη ανάρτησή του Μπέου:

«Όπως έγραψα και πριν ζούμε σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, όπου η ένταση και ο εκνευρισμός από όλους περισσεύουν. Κι όταν όλοι ηρεμούμε και βλέπουμε ψύχραιμα τα πράγματα όλα αποκαθίστανται. Έτσι πριν από λίγο με χαρά είδα στο γραφείο μου τον νεαρό συμπολίτη μου με τον οποίο είχα ένα επεισόδιο στην Άλλη Μεριά να έρχεται να ζητήσει συγγνώμη.

Ως πατέρας και ως άνθρωπος φυσικά και τον δέχθηκα, συζητήσαμε και λύσαμε την παρεξήγηση. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά όπως του είπα δεν είμαι παπάς να συγχωρώ και γι' αυτό δεν χρειάζεται συγγνώμη. Κατανόηση και συνεργασία ζητώ από όλους. Δεν βρίσκομαι στους δρόμους για κάποιο δικό μου συμφέρον. Ενδεχομένως να γίνονται και λάθη. Αλλά παλεύω για την πόλη, να δοθούν λύσεις για τους συμπολίτες.

ΥΓ. Φυσικά από όσους έσπευσαν με το γνωστό πικρόχολο σχολιασμό να αναρτήσουν το βίντεο με το επεισόδιο, δεν περιμένω να αναρτήσουν κι αυτό. Άλλωστε είναι γνωστός ο ρόλος τους και προδιαγεγραμμένη η τύχη τους. Μια εβδομάδα απέμεινε…».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA