Ο πόλεμος συνεχίζεται πιο έντονα: Το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά αεροδρόμιο στη Συρία και η Χαμάς εκτόξευσε υπερσύγχρονο πύραυλο από την Γάζα σε μεγάλη Ισραηλινή πόλη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ο πόλεμος συνεχίζεται πιο έντονα: Το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά αεροδρόμιο στη Συρία και η Χαμάς εκτόξευσε υπερσύγχρονο πύραυλο από την Γάζα σε μεγάλη Ισραηλινή πόλη

Όπως γίνε γνωστό, το Ισραήλ βομβάρδισε ξανά το διεθνές αεροδρόμιο στο Χαλέπι της Συρίας, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας σήμερα Τετάρτη (25-10-2023)...

«Ο ισραηλινός εχθρός διεξήγαγε αεροπορική επίθεση από την κατεύθυνση της Μεσογείου, δυτικά της Λαττάκειας, στοχοθετώντας το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαλεπιού», δήλωσε η Συρία.

Πρόκειται για τον 4ο βομβαρδισμό του μέσα σε 2 εβδομάδες, ενώ νωρίτερα προηγήθηκε και αυτός στη Ντεραά, με τους 8 νεκρούς και τους 7 τραυματίες.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο στο Χαλέπι βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τις 22 Οκτωβρίου λόγω ισραηλινής πυραυλικής επίθεσης. Σύμφωνα με το Sky News, είναι ο 4ος βομβαρδισμός στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο μέσα σε 2 εβδομάδες, ενώ ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς μετράει ήδη 19 ημέρες.

Η ανησυχία για διεύρυνση του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και σε άλλες δυνάμεις της Μέσης Ανατολής εντείνεται μετά τον νέο βομβαρδισμό του Ισραήλ στο διεθνές αεροδρόμιο στο Χαλέπι της Συρίας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Την ίδια ώρα η Χαμάς ανακοίνωσε ότι εκτόξευσε πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς στη νοτιοανατολική ισραηλινή πόλη Ελάτ, κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία. Πρόκειται για τον «Ayyash-250» με βεληνεκές περίπου 155 μιλίων.

Παράλληλα, οι επικεφαλής των Χαμάς, Χεζμπολάχ και Ισλαμικής Τζιχάντ συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν πώς θα πάρουν τη νίκη σε αυτόν τον πόλεμο κατά του Ισραήλ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA