Όλη η Ελλάδα συζητάει για τις Βρώμικες Εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων 2023: Μετά από 15 μέρες ούτε η σταυροδοσία δεν έχει ολοκληρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, τώρα γράφει ότι βγάζει και 12ο δημοτικό σύμβουλο ο Σπύρου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Όλη η Ελλάδα συζητάει για τις Βρώμικες Εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων 2023: Μετά από 15 μέρες ούτε η σταυροδοσία δεν έχει ολοκληρωθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, τώρα γράφει ότι βγάζει και 12ο δημοτικό σύμβουλο ο Σπύρου (ΦΩΤΟ)

Οι Δημοτικές Εκλογές - Παρωδία του Δήμου Χαλκιδέων 2023, οι οποίες έχουν γίνει θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα, θα μνημονεύονται για χρόνια ως τις πιο βρώμικες και σκοτεινές εκλογές που έχουν γίνει μετά την μεταπολίτευση σε όλη τη χώρα και, όπως είπε ορθά και ο Γιώργος Σπύρου, έχουμε απέναντι μας ένα σκληρό, απολυταρχικό τοπικό σύστημα εξουσίας, ένα αντιδημοκρατικό καθεστώς το οποίο βέβαια θα αντιμετωπιστεί ισάξια και θα εξαϋλωθεί στο τέλος...

Ξημερώματα 23ης Οκτωβρίου 2023 και η Singular Logic του Υπουργείου Εσωτερικών (που προφανώς τα έχει χαμένα όπως όλη η χώρα με αυτή την εκλογική διαδικασία - παρωδία που διενεργήθηκε) ακόμα κάνει καταμέτρηση στην σταυροδοσία του Δήμου Χαλκιδέων (είναι στο 91,49% στη Δ.Ε. Χαλκιδέων, στο 80% στη Δ.Ε. Αρτάκης, κ.α.), ενώ ξαφνικά οι 11 δημοτικοί σύμβουλοι του Γιώργου Σπύρου γράφει ότι έγιναν 12.

Δείτε τις ΕΙΚΟΝΕΣ που καταγράφηκαν από την Singular Logic του Υπουργείου Εσωτερικών τα ξημερώματα της Δευτέρας (23-10-2023):

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA