«Σφαγή» και «κουφέτα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει στην Αμερική ο Κασσελάκης και ...παντρεύεται μάλιστα τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

«Σφαγή» και «κουφέτα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Παραμένει στην Αμερική ο Κασσελάκης και ...παντρεύεται μάλιστα τον Τάιλερ στη Νέα Υόρκη (ΦΩΤΟ)

Με, αυτά και αυτά, η προσωπική ζωή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο θέμα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και με ευθύνη του ίδιου μετά την πρόσφατη συνέντευξη του, αλλά και την ακόλουθη αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπως και την δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Δώρας Αυγέρη...

Τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, παντρεύεται με πολιτικό γάμο την Πέμπτη (19-10-2023) στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε, στην εισήγησή του, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή είναι ότι παντρεύεται με πολιτικό γάμο με το σύντροφό του.

Με αυτόν τον τρόπο δικαιολόγησε και την απουσία του από την Πολιτική Γραμματεία, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό την προεδρία του μέσω διαδικτύου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA